Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku TOP 7: Nejlepší seriály roku 2022

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: FallenMaia
kňůů
256567
kňůů
256563
2 0
reagovat
reaguje na: Ojik
Ja si teda nepamätám že by som tam pod Zaklínačom na niekoho hystericky pořvával, v tomto mi teraz kurevsky krivdíš. Najskôr tam na mňa nabehol týpek a začal sa mi posmievať že také veci riešia len blbci a následne si tam prišiel ty a snažil si sa ma povýšenecky poučit o tom že text je predsa to dôležité a nikoho nezaujímajú čísla a hodnotenie ako keby som bol nejaký trkvas. Pritom jediné čo som chcel povedať je že mi prišlo nespravodlivé to vaše hodnotenie RoP a pozor, v tomto som nebol sám, vyčítalo vám to pod tou recenziou k RoP viacero ľudí čo si pamätám.

Ale ano aby som ti dal aj v niečom za pravdu, tak ano, dnes som zareagoval ako chrapúň, je to pravda. Bohužial ale ked som si prečítal ten rebríček a tie vaše komentáre na Rings of Power tak ma chytil amok, som na to proste asi nejak haklivý a nedokážem sa potom udržať, ako niekto môze tak nenávidiet jeden skvelý seriál, nepochopím to. No a následne ked ešte na mňa vybehne človek ako ty ktorý sa ma snaží poučiť a znemožniť pred ostatnými tak reagujem ešte horšie. Ono je pekné že ja si tu tiež môžem napísať môj rebríček ako si mi odporučil, ale k čomu to je keď môj rebríček by aj tak nikoho nezaujímal, skôr naopak, dostal by som za neho toľko palcov dole že by ma to štvalo ešte viac. A hlavne ja predsa niesom nejaké mienkotvorné médium ako Moviezone alebo TVzone, weby ktore sledujú stovky fanúšikov, môj reríček je v porovnaní s tým vašim úplne irelevantný.

Čize radšej sa už odtialto zdekujem a nebudem reagovať, nemá to cenu.
256563
Ja si teda nepamätám že by som tam pod Zaklínačom na niekoho hystericky pořvával, v tomto mi teraz kurevsky krivdíš. Najskôr tam na mňa nabehol týpek a začal sa mi posmievať že také veci riešia len blbci a následne si tam prišiel ty a snažil si sa ma povýšenecky poučit o tom že text je predsa to dôležité a nikoho nezaujímajú čísla a hodnotenie ako keby som bol nejaký trkvas. Pritom jediné čo som chcel povedať je že mi prišlo nespravodlivé to vaše hodnotenie RoP a pozor, v tomto som nebol sám, vyčítalo vám to pod tou recenziou k RoP viacero ľudí čo si pamätám. Ale ano aby som ti dal aj v niečom za pravdu, tak ano, dnes som zareagoval ako chrapúň, je to pravda. Bohužial ale ked som si prečítal ten rebríček a tie vaše komentáre na Rings of Power tak ma chytil amok, som na to proste asi nejak haklivý a nedokážem sa potom udržať, ako niekto môze tak nenávidiet jeden skvelý seriál, nepochopím to. No a následne ked ešte na mňa vybehne človek ako ty ktorý sa ma snaží poučiť a znemožniť pred ostatnými tak reagujem ešte horšie. Ono je pekné že ja si tu tiež môžem napísať môj rebríček ako si mi odporučil, ale k čomu to je keď môj rebríček by aj tak nikoho nezaujímal, skôr naopak, dostal by som za neho toľko palcov dole že by ma to štvalo ešte viac. A hlavne ja predsa niesom nejaké mienkotvorné médium ako Moviezone alebo TVzone, weby ktore sledujú stovky fanúšikov, môj reríček je v porovnaní s tým vašim úplne irelevantný. Čize radšej sa už odtialto zdekujem a nebudem reagovať, nemá to cenu.
256562
1 -4
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Hele, já radši píšu věci, které mají nějaký smysl a do nichž mi není líto vkládat čas a energii (jako třeba tenhle žebříček nebo moje diplomka), což hádání se v internetových diskuzích nemá. Takže se proti tvojí nestydaté demagogii a překrucování vymezím velmi stručně, abys to pochopil: 

Problémem diskuze pod Zaklínačem a zejména zde je, že se chováš jako nevychovaný hlupák, nic víc. Nejde o to, co si myslíš ty a co si myslí někdo jiný, diskuze je vítána. Jde o to, že tvoje vyjadřování a hysterické pořvávání na každého s jiným názorem není vůbec v pohodě. Tak se opravdu nějak uklidni. 
256562
Hele, já radši píšu věci, které mají nějaký smysl a do nichž mi není líto vkládat čas a energii (jako třeba tenhle žebříček nebo moje diplomka), což hádání se v internetových diskuzích nemá. Takže se proti tvojí nestydaté demagogii a překrucování vymezím velmi stručně, abys to pochopil:  Problémem diskuze pod Zaklínačem a zejména zde je, že se chováš jako nevychovaný hlupák, nic víc. Nejde o to, co si myslíš ty a co si myslí někdo jiný, diskuze je vítána. Jde o to, že tvoje vyjadřování a hysterické pořvávání na každého s jiným názorem není vůbec v pohodě. Tak se opravdu nějak uklidni. 
256561
4 0
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: Ojik
Ale nehovor? Takže ty si chceš zopakovat debatu pod Zaklínačom? Pretože tam si na mňa vybehol ako frajer s tým že predsa bodovanie riešia len obmedzenci ako ja, že rebríčky a hodnotenia nikoho netrápia a že som mimo ked sa nad niečim takým ako čo je horšie vôbec pozastavujem a teraz ako tak pozerám je zrazu rebríček kde pekne za sebou stoja zoradené seriály z minulého roka vporiadku. No to je mi ale zázrak :- Tak ak by to bola taká volovina ako si vtedy tvrdil, tak by sa asi logicky nikto nemal zapodievať nejakými rebríčkami, ani vy teraz v tomto článku, ani ktokoľvek iný, ale všetci to ako tak pozerám robíte. Troška teraz ideš sám proti sebe nie? Ak už si tu teda mal také reči, tak ste to teda mali urobit tak že vypíšete 10 seriálov ktore ste si najviac ako redakcia užili ale nezoradíte ich od najlepšieho po najhorší. Ked už. Ja som vtedy riešil len to či je podľa vašej redakcie horší ten alebo ten seriál a kedže z textu asi tažko dokážeš zistit čo je vlastne horšie, čo je na tom pomyselnom rebríčku nižšie, tak logicky jediné čo som bral do úvahy bolo to číslo pretože presne na takéto otázky tam je. Je to úplne normálna vec. Ked si chcem napríklad zistiť ktoré sú podľa vás najhoršie seriály minulého roka tak sa asi tažko môzem orientovat podľa vášho textu, jedine ako si to môzem porovnať je to číslo.
256561
Ale nehovor? Takže ty si chceš zopakovat debatu pod Zaklínačom? Pretože tam si na mňa vybehol ako frajer s tým že predsa bodovanie riešia len obmedzenci ako ja, že rebríčky a hodnotenia nikoho netrápia a že som mimo ked sa nad niečim takým ako čo je horšie vôbec pozastavujem a teraz ako tak pozerám je zrazu rebríček kde pekne za sebou stoja zoradené seriály z minulého roka vporiadku. No to je mi ale zázrak *:-* Tak ak by to bola taká volovina ako si vtedy tvrdil, tak by sa asi logicky nikto nemal zapodievať nejakými rebríčkami, ani vy teraz v tomto článku, ani ktokoľvek iný, ale všetci to ako tak pozerám robíte. Troška teraz ideš sám proti sebe nie? Ak už si tu teda mal také reči, tak ste to teda mali urobit tak že vypíšete 10 seriálov ktore ste si najviac ako redakcia užili ale nezoradíte ich od najlepšieho po najhorší. Ked už. Ja som vtedy riešil len to či je podľa vašej redakcie horší ten alebo ten seriál a kedže z textu asi tažko dokážeš zistit čo je vlastne horšie, čo je na tom pomyselnom rebríčku nižšie, tak logicky jediné čo som bral do úvahy bolo to číslo pretože presne na takéto otázky tam je. Je to úplne normálna vec. Ked si chcem napríklad zistiť ktoré sú podľa vás najhoršie seriály minulého roka tak sa asi tažko môzem orientovat podľa vášho textu, jedine ako si to môzem porovnať je to číslo.
256560
0 -5
reagují: Ojik
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Tak si koukám zopakujeme novoroční debatu z diskuze u Zaklínače. 

Za prvé, recenze je subjektivní hodnocení. Pokud se ti náš žebříček nelíbí, nic ti nebrání sestavit tady vlastní, jako to dělají ostatní diskutující. Není to žádný dogmatický návod nebo doktrína, co se komu smí a nesmí líbit a co se může sledovat, a nikomu nevnucujeme náš názor. Na rozdíl od tebe, který nám říká, co jsme měli a neměli zařadit. Ne, opravdu nepochopím smýšlení lidí jako ty, kteří se dokáží rozčilovat nad recenzemi a hodnoceními, s nimiž nesouhlasí. 

Za druhé, u hromadných recenzí se výsledky průměrují. Dává tedy smysl, že se do žebříčku dostanou spíše populárnější kousky jako Stranger Things, které vidělo více členů redakce. Stejně tak to, že když takový počin vidělo více lidí a hlasovalo pro něj, logicky ho to posouvá v žebříčku výše. Spravedlivé to není, ale neděláme vědu, nýbrž publicistiku. 

Takže ne, hanba nás nefackuje a ty bys měl trochu zmírnit své vyjadřování. Prve jsi byl pod Zaklínačem dotčený, že se přeci na nikoho kvůli hodnocení nerozčiluješ a že ses "dovtedy normálne pýtal. Na nikoho som neútočil." Tak teď na nás útočíš zcela určitě, a proto se nám dozajista za své chování omluvíš. 
256560
Tak si koukám zopakujeme novoroční debatu z diskuze u Zaklínače.  Za prvé, recenze je subjektivní hodnocení. Pokud se ti náš žebříček nelíbí, nic ti nebrání sestavit tady vlastní, jako to dělají ostatní diskutující. Není to žádný dogmatický návod nebo doktrína, co se komu smí a nesmí líbit a co se může sledovat, a nikomu nevnucujeme náš názor. Na rozdíl od tebe, který nám říká, co jsme měli a neměli zařadit. Ne, opravdu nepochopím smýšlení lidí jako ty, kteří se dokáží rozčilovat nad recenzemi a hodnoceními, s nimiž nesouhlasí.  Za druhé, u hromadných recenzí se výsledky průměrují. Dává tedy smysl, že se do žebříčku dostanou spíše populárnější kousky jako Stranger Things, které vidělo více členů redakce. Stejně tak to, že když takový počin vidělo více lidí a hlasovalo pro něj, logicky ho to posouvá v žebříčku výše. Spravedlivé to není, ale neděláme vědu, nýbrž publicistiku.  Takže ne, hanba nás nefackuje a ty bys měl trochu zmírnit své vyjadřování. Prve jsi byl pod Zaklínačem dotčený, že se přeci na nikoho kvůli hodnocení nerozčiluješ a že ses "dovtedy normálne pýtal. Na nikoho som neútočil." Tak teď na nás útočíš zcela určitě, a proto se nám dozajista za své chování omluvíš. 
256557
5 -1
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Uklidni se.
256559
Uklidni se.
256557
4 -2
reagovat
Čo tam robí to hovno s názvom Stranger Things?? A na druhom mieste? Hlavne že nakladáte čo to dá Rings of Power, pritom v porovnaní so Stranger Things to je masterpiece. Že vás hanba nefackuje. Kde máte napríklad Dahmera? :-:-:-
256557
Čo tam robí to hovno s názvom Stranger Things?? A na druhom mieste? Hlavne že nakladáte čo to dá Rings of Power, pritom v porovnaní so Stranger Things to je masterpiece. Že vás hanba nefackuje. Kde máte napríklad Dahmera? *:-**:-**:-*
1 -9
reagují: Ojik, do_Od
reagovat
Sandman byla strašná slátanina! Pitomost, špatně obsazená, špatně zahraná, úchylná divná... ďábel naprosto k smíchu... nedivím se, že to má na čsfd jen 74% a půjde to dolu, to je jasné... nechápu co to dělá v žebříčku..

přitom vzniklo takových pecek o které jste se ani neotřeli.. divné..

1) SAS rogue heroes
2) Reacher
3) Mayor of kingstown
4) Gangs of London
5) Stranger things
6) Andor (větší tempo by určitě prospělo)
7) Boys (slabší než předchozí řady)
8) White lotus
9) The Devil's Hour
10)  House of the dragon (spíš čestné místo, pár hezkých momentů, ale úplně mi to žíly zatím netrhá :) )


Better call Saul jsem neviděl, ale říkám si, že by to asi nejdřív chtělo dohnat Breaking Bad.
256556
Sandman byla strašná slátanina! Pitomost, špatně obsazená, špatně zahraná, úchylná divná... ďábel naprosto k smíchu... nedivím se, že to má na čsfd jen 74% a půjde to dolu, to je jasné... nechápu co to dělá v žebříčku.. přitom vzniklo takových pecek o které jste se ani neotřeli.. divné.. 1) SAS rogue heroes 2) Reacher 3) Mayor of kingstown 4) Gangs of London 5) Stranger things 6) Andor (větší tempo by určitě prospělo) 7) Boys (slabší než předchozí řady) 8) White lotus 9) The Devil's Hour 10)  House of the dragon (spíš čestné místo, pár hezkých momentů, ale úplně mi to žíly zatím netrhá :) ) Better call Saul jsem neviděl, ale říkám si, že by to asi nejdřív chtělo dohnat Breaking Bad.
0 -4
reagovat

můj

1) Better call Saul
2) Andor
3) Boys
4) Sandman
5) Peacemaker
6) SAS Rogue Heroes
7) Rod Draka
256554
1) Better call Saul 2) Andor 3) Boys 4) Sandman 5) Peacemaker 6) SAS Rogue Heroes 7) Rod Draka
můj
4 0
reagovat
Doporučuji Slow Horses. Vynikající.
256553
Doporučuji Slow Horses. Vynikající.
3 0
reagovat
reaguje na: Jokolo
Taky taky. Už jsme dva. ;)
256552
Taky taky. Už jsme dva. *;)*
256542
2 0
reagovat
Sama sracka a najväčšia víťaz.
256551
Sama sracka a najväčšia víťaz.
1 -4
reagovat
Andor je pecka, o to lepší, že zcela nečekaná. Jinak se hodně líbilo: Sandman, Star Trek: Strange New World a Wednesday. A celkem pobavila i Legenda jménem Vox Machina.
Nepochybuji o kvalitách těch mnoha dalších seriálů, jen to většinou nebudou my cup of tea.
256550
Andor je pecka, o to lepší, že zcela nečekaná. Jinak se hodně líbilo: Sandman, Star Trek: Strange New World a Wednesday. A celkem pobavila i Legenda jménem Vox Machina. Nepochybuji o kvalitách těch mnoha dalších seriálů, jen to většinou nebudou my cup of tea.
1 0
reagovat
Žádné Severance nebo White Lotus:o
256549
Žádné [i]Severance[/i] nebo [i]White Lotus[/i]? *:o*
3 0
reagovat
The Bear mi tam chybí ... to bylo pro mě obrovský překvapení, když jsem to po vyhlášení Zlatých Glóbů začal koukat :+
256548
The Bear mi tam chybí ... to bylo pro mě obrovský překvapení, když jsem to po vyhlášení Zlatých Glóbů začal koukat *:+*
0 0
reagovat
256547
Kde je, sakra,  [url=https://serial.tvzone.cz/monstrum-pribeh-jeffreyho-dahmera/recenze]Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera[/url]? *:o*
1 -1
reagovat

10 + 5 navíc

Na parádní série nebo sezóny extra bohatý rok, který filmové konkurenci, až na světlé výjimky typu Mavericka nebo Avatara, loni mocně ukazoval záda. Spousty jsem toho neviděl (ať už z důvodu nedostatku času nebo nedostatku zájmu:D), ale z toho co mi prošlo pod rukama byla dost velká část hodně kvalitní záležitost a něco vyloženě bomba. Rozhodně povedený ročník:).

Top 2022
  1. Star Trek: Strange New Worlds 9/10
  2. Stranger Things 9/10
  3. Peacemaker 9/10
  4. House Of The Dragon 8/10
  5. Reacher 8/10
  6. Andor 8/10
  7. The English 8/10
  8. SAS: Rogue Heroes 8/10
  9. Westworld 8/10
  10. Gangs Of London 8/10
Pod čarou
  1. For All Mankind 8/10
  2. The Terminal List 7/10
  3. The Old Man 7/10
  4. Wednesday 7/10
  5. Star Trek: Picard 7/10
256546
Na parádní série nebo sezóny extra bohatý rok, který filmové konkurenci, až na světlé výjimky typu Mavericka nebo Avatara, loni mocně ukazoval záda. Spousty jsem toho neviděl (ať už z důvodu nedostatku času nebo nedostatku zájmu*:D*), ale z toho co mi prošlo pod rukama byla dost velká část hodně kvalitní záležitost a něco vyloženě bomba. Rozhodně povedený ročník*:)*. [b]Top 2022[/b] [list=1][*]Star Trek: Strange New Worlds 9/10[/*][*]Stranger Things 9/10[/*][*]Peacemaker 9/10[/*][*]House Of The Dragon 8/10[/*][*]Reacher 8/10[/*][*]Andor 8/10[/*][*]The English 8/10[/*][*]SAS: Rogue Heroes 8/10[/*][*]Westworld 8/10[/*][*]Gangs Of London 8/10[/*][/list][b]Pod čarou[/b] [list=1][*]For All Mankind 8/10[/*][*]The Terminal List[b] [/b]7/10[/*][*]The Old Man 7/10[/*][*]Wednesday 7/10[/*][*]Star Trek: Picard 7/10[/*][/list]
10 + 5 navíc
2 0
reagovat
Já bych tam přidal povedené westernové série Angličanku kde hraje Emily Blunt. I seriál 1883, na který aktuálně částečně navazuje 1923 je dobře natočený.  Za mě o něco lepší Angličanka hlavně kvůli sympatičtější hlavní hrdince a zajímavému mixu žánrů – taková westernová gangsterka chvílemi romantická se silním akcentem na postavení indiánů po indiánských válkách.   Třeba místo Sandmana, který se mě jako čtenáři předlohy úplně nelíbil. Dobré díly - díl z Pekla a ze středověké krčmy.    
256544
Já bych tam přidal povedené westernové série Angličanku kde hraje Emily Blunt. I seriál 1883, na který aktuálně částečně navazuje 1923 je dobře natočený.  Za mě o něco lepší Angličanka hlavně kvůli sympatičtější hlavní hrdince a zajímavému mixu žánrů – taková westernová gangsterka chvílemi romantická se silním akcentem na postavení indiánů po indiánských válkách.   Třeba místo Sandmana, který se mě jako čtenáři předlohy úplně nelíbil. Dobré díly - díl z Pekla a ze středověké krčmy.    
1 0
reagovat
reaguje na: Jokolo
Say no more.
256543
Say no more.
256542
2 0
reagovat

Jokolo

Chci recenzi na The Offer
256542
Chci recenzi na [b]The Offer[/b]
Jokolo
3 0
reagují: hroubek, Jokolo
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se