Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Seriálový rok 2022 v kostce – 1. část

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek
Running Up That Hill, tak já teda o té scéně slyším poprvé. vím, že děcka tu skladbu poslouchají, což mě dost irituje, neboť v 80' letech je minimálně 100 lepších skladeb. že je to z nějaké důležité scény, jsem nevěděl. tipuji, že ze 100 mých kamarádů to neví 90+.
256617
[b]Running Up That Hill[/b], tak já teda o té scéně slyším poprvé. vím, že děcka tu skladbu poslouchají, což mě dost irituje, neboť v 80' letech je minimálně 100 lepších skladeb. že je to z nějaké důležité scény, jsem nevěděl. tipuji, že ze 100 mých kamarádů to neví 90+.
0 0
reagovat
Díky za článek.

Dreams don't fucking die byl definitivní moment, ve kterém jsem pochopil, že tuhle adaptaci Netflix opravdu zvládnul na jedničku, takže Sandman se opravdu povedl.

Jinak co se obsahu týče - já TVZone čtu, protože tu často najdu obsah, který jinde na českém internetu jednoduše není k nalezení (třeba krausetovy témata ohledně Tolkiena a jeho díla nemají žádnou relevantní alternativu) a nepotřebuji primárně, aby tady byla na každý nový seriál recenze. Pokud chci vidět, co nového vychází, podívám se na streamy nebo v rámci českého netu třeba na serialzone (kde v rámci novinek pokrývají skoro cokoliv), sem chodím za kvalitními recenzemi a komunitou (jasně, chybí mi třeba recenze na Longmire, ale chápu).

Osobně bych uvítal něco ve stylu co ze zahraniční nabídky Netflixu stojí za pozornost (v poslední době jsem třeba zjistil, že existuje docela hodně kvalitních krimi z Polska a Španělska, ale nějaký celkový výběr by neškodil).
256613
Díky za článek. Dreams don't fucking die byl definitivní moment, ve kterém jsem pochopil, že tuhle adaptaci Netflix opravdu zvládnul na jedničku, takže Sandman se opravdu povedl. Jinak co se obsahu týče - já TVZone čtu, protože tu často najdu obsah, který jinde na českém internetu jednoduše není k nalezení (třeba krausetovy témata ohledně Tolkiena a jeho díla nemají žádnou relevantní alternativu) a nepotřebuji primárně, aby tady byla na každý nový seriál recenze. Pokud chci vidět, co nového vychází, podívám se na streamy nebo v rámci českého netu třeba na serialzone (kde v rámci novinek pokrývají skoro cokoliv), sem chodím za kvalitními recenzemi a komunitou (jasně, chybí mi třeba recenze na Longmire, ale chápu). Osobně bych uvítal něco ve stylu co ze zahraniční nabídky Netflixu stojí za pozornost (v poslední době jsem třeba zjistil, že existuje docela hodně kvalitních krimi z Polska a Španělska, ale nějaký celkový výběr by neškodil).
3 0
reagovat
Výborné čtení. Jedna poznámka k Prstenům Moci  - žadný jiný seriál mě minulý rok "nepřikoval" k televizi jako právě výše zmíněný. Myslím, že to mělo tak i více lidí. Taková mírná forma sebetrýznění, kde jsem sledoval jak jsou tvůrci schopni vymyslet čím dál tím větší nesmysly a já nebohý divák, stále více vystaven zoufalství propadám temnému pánovi :D:D
256612
Výborné čtení. Jedna poznámka k Prstenům Moci  - žadný jiný seriál mě minulý rok "nepřikoval" k televizi jako právě výše zmíněný. Myslím, že to mělo tak i více lidí. Taková mírná forma sebetrýznění, kde jsem sledoval jak jsou tvůrci schopni vymyslet čím dál tím větší nesmysly a já nebohý divák, stále více vystaven zoufalství propadám temnému pánovi *:D**:D*
3 0
reagovat
reaguje na: Sam.Vimes
Díky za reakci :)

Nebylo to myšleno jako nějaký hejt, spíš jenom takové povzdechnutí. Ale chápu, že to každý dělá ve volném čase a napsat nějakou komplexní recenzi zabere samo o sobě toho času víc než dost a do toho tu jsou novinky, shrnutí průběžně vysílaných hitovek a navíc i tématické články. Tak snad se podaří časem rozšířit vaše řady o nějaké nové tváře, které se tady budou moci vypsat. Kdybych uměl psát a vyznal se v tom, hned bych se přidal ;).
256611
Díky za reakci *:)* Nebylo to myšleno jako nějaký hejt, spíš jenom takové povzdechnutí. Ale chápu, že to každý dělá ve volném čase a napsat nějakou komplexní recenzi zabere samo o sobě toho času víc než dost a do toho tu jsou novinky, shrnutí průběžně vysílaných hitovek a navíc i tématické články. Tak snad se podaří časem rozšířit vaše řady o nějaké nové tváře, které se tady budou moci vypsat. Kdybych uměl psát a vyznal se v tom, hned bych se přidal *;)*.
256607
3 0
reagovat
reaguje na: Hannibal
Chystáme. A děkujeme za pochvalu! 
256610
Chystáme. A děkujeme za pochvalu! 
256609
1 0
reagovat
Nechystáte nějaký článek i o nedávno spuštěném SkyShowtime? Jako třeba důvody proč (ne) předplatit, vypíchnout nějakej zajímavej obsah a tak ? Jinak moc díky za vaší práci, myslím že toho pro fanoušky děláte dost, při tom kolik toho dnes vzniká je těžké se orientovat. 
256609
Nechystáte nějaký článek i o nedávno spuštěném SkyShowtime? Jako třeba důvody proč (ne) předplatit, vypíchnout nějakej zajímavej obsah a tak ? Jinak moc díky za vaší práci, myslím že toho pro fanoušky děláte dost, při tom kolik toho dnes vzniká je těžké se orientovat. 
5 0
reagují: Ojik
reagovat
reaguje na: HotShot
V první řadě díky za zájem o naše texty :)
Věř, že tohle téma hodně řešíme i interně. Holt ale psaní o seriálech není pro nikoho z nás hlavní činností a vzhledem k objemu produkce je čím dál tím těžší pokrýt i jen "to hlavní". A bohužel se nám ne vždy povede stihnout všechno, co bychom si přáli.
256607
V první řadě díky za zájem o naše texty *:)* Věř, že tohle téma hodně řešíme i interně. Holt ale psaní o seriálech není pro nikoho z nás hlavní činností a vzhledem k objemu produkce je čím dál tím těžší pokrýt i jen "to hlavní". A bohužel se nám ne vždy povede stihnout všechno, co bychom si přáli.
256606
2 0
reagují: HotShot
reagovat
Jsem rád za typ na Irmu Vep.:+

Přiznám se, že mi tady už nějakou dobu vlastně docela chybí celkově větší množství recenzí kvalitnějších seriálů. Na spoustu super kousků (jako třeba 1883) jsem musel přijít vlastně úplnou náhodou, protože tady to buď nikdo celé neviděl, nebo o tom co viděl nikdo ty recenze zase tak moc nepíše.

Už se mi docela často stává, že když narážím na něco zajímavého a chci se podivat na TZ, co na to říkali kluci tady, tak zjistím, že buď vůbec nic, nebo tu recenze sice je, ale třeba jen na první dva díly a pak už nic. Což samo o sobě působí dost zvláštně protože kdo se dívá na první dva díly, dá tomu vysokiu známku a pak už to nedokouká?

Trochu rant, ale prostě jsem doufal, že se v rámci redakce podaří za rok těch kvalitních seriálů podaří pokrýt víc.
256606
Jsem rád za typ na Irmu Vep.*:+* Přiznám se, že mi tady už nějakou dobu vlastně docela chybí celkově větší množství recenzí kvalitnějších seriálů. Na spoustu super kousků (jako třeba 1883) jsem musel přijít vlastně úplnou náhodou, protože tady to buď nikdo celé neviděl, nebo o tom co viděl nikdo ty recenze zase tak moc nepíše. Už se mi docela často stává, že když narážím na něco zajímavého a chci se podivat na TZ, co na to říkali kluci tady, tak zjistím, že buď vůbec nic, nebo tu recenze sice je, ale třeba jen na první dva díly a pak už nic. Což samo o sobě působí dost zvláštně protože kdo se dívá na první dva díly, dá tomu vysokiu známku a pak už to nedokouká? Trochu rant, ale prostě jsem doufal, že se v rámci redakce podaří za rok těch kvalitních seriálů podaří pokrýt víc.
4 0
reagují: Sam.Vimes
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se