Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Trailer: Druhá Nadace

příspěvky 1 - 4 Napsat příspěvek
reaguje na: Polux
Oba herci byli v seriálu jednoznačně plus, u Harrise mně akorát mrzí, že dal přednost tomuto, namísto návratu k jeho roli v Expanzi v šestě řadě
(i když, nevědět, jak to skončí, také bych asi raději účinkoval v adaptaci této klasiky klasik - ale stejně je to škoda, postava Andersona Dawse, kterou Harris hrál, má v šesté knize Expanze slušnou roličku).

Váhám s tím nazvat neznalost předlohy výhodou, ale u tohoto seriálu je tomu tak. Totiž, když bych odmyslel tu neskutečnou neúctu k předloze, jako sci-fi seriál by to nebylo tak špatné, dokonce by mně to i bavilo.

Já se na to také podívám, alespoň teď už vím, co čekat, respektive co ne-čekat a zkusím se na to podívat jako na nějaký generický scifíčko bez vazby na Asimovovu Nadaci.
256719
Oba herci byli v seriálu jednoznačně plus, u Harrise mně akorát mrzí, že dal přednost tomuto, namísto návratu k jeho roli v Expanzi v šestě řadě (i když, nevědět, jak to skončí, také bych asi raději účinkoval v adaptaci této klasiky klasik - ale stejně je to škoda, postava Andersona Dawse, kterou Harris hrál, má v šesté knize Expanze slušnou roličku). Váhám s tím nazvat neznalost předlohy výhodou, ale u tohoto seriálu je tomu tak. Totiž, když bych odmyslel tu neskutečnou neúctu k předloze, jako sci-fi seriál by to nebylo tak špatné, dokonce by mně to i bavilo. Já se na to také podívám, alespoň teď už vím, co čekat, respektive co ne-čekat a zkusím se na to podívat jako na nějaký generický scifíčko bez vazby na Asimovovu Nadaci.
256718
0 0
reagovat
Seriálová obdoba filmové Dune z toho po stránce kvality nakonec nebyla, ale hodně mě v první sezóně bavili Harris a hlavně Pace a minimálně kvůli nim se na novou sezónu určitě podívám. Plus doufám (možná naivně), že se show po "seznamovací" fázi s představením světa a rozestavěním figurek po šachovnici konečně pořádně rozjede. Velká výhoda asi je, že předlohu jsem nečetl, takže spravedlivý hněv, co v adaptaci změnili/vypustili/zprznili, z pohledu die hard fans v mém případě odpadá:D a zůstává jen zvědavost, jak a kam se bude příběh dále vyvíjet. 
256718
Seriálová obdoba filmové Dune z toho po stránce kvality nakonec nebyla, ale hodně mě v první sezóně bavili Harris a hlavně Pace a minimálně kvůli nim se na novou sezónu určitě podívám. Plus doufám (možná naivně), že se show po "seznamovací" fázi s představením světa a rozestavěním figurek po šachovnici konečně pořádně rozjede. Velká výhoda asi je, že předlohu jsem nečetl, takže spravedlivý hněv, co v adaptaci změnili/vypustili/zprznili, z pohledu die hard fans v mém případě odpadá*:D* a zůstává jen zvědavost, jak a kam se bude příběh dále vyvíjet. 
1 0
reagují: max452
reagovat
Tento trailer mě zatím nenadchnul, pěkně vypadá. V první řadě mi přišel zajímavý koncept cestování hlavní matematičky v kapsli do budoucnosti. Přišel mi jako neotřelý. A potěšil mě kosmický výtah v akci.
256712
Tento trailer mě zatím nenadchnul, pěkně vypadá. V první řadě mi přišel zajímavý koncept cestování hlavní matematičky v kapsli do budoucnosti. Přišel mi jako neotřelý. A potěšil mě kosmický výtah v akci.
0 0
reagovat
Draci a cosi co vypadá jako ohýbání reality... no jo. Vizuálně opulentní, ale se stejnou úctou k předloze jako první řada.

Nejvtipnější je, že jsem si myslel, a teď si za to připadám extra naivní, že po ohlasech z první řady půjdou do sebe a zaměří se víc na propojení s původním dílem a třeba, jenom třeba, z toho bude opravdu cítit Nadace Isaaca Asimova a i když jim trvalo dva roky přijít s pokračováním této bizardnosti, z prvních trailerů to vypadá, že dostaneme to stejné v bledě modrém. Chjo
256711
Draci a cosi co vypadá jako ohýbání reality... no jo. Vizuálně opulentní, ale se stejnou úctou k předloze jako první řada. Nejvtipnější je, že jsem si myslel, a teď si za to připadám extra naivní, že po ohlasech z první řady půjdou do sebe a zaměří se víc na propojení s původním dílem a třeba, jenom třeba, z toho bude opravdu cítit Nadace Isaaca Asimova a i když jim trvalo dva roky přijít s pokračováním této bizardnosti, z prvních trailerů to vypadá, že dostaneme to stejné v bledě modrém. Chjo
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se