Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Luther: Recenze 3. série

příspěvky 1 - 1 Napsat příspěvek
Souhlas s hodnocením. Je hezké vidět, že čtyři epizody Luthera nebo tři díly Sherlocka mohou zadupat do země dvousethodinové americké "kriminovely". Následující výtky jsou z pohledu kvality pouze nevýrazné vady:


- Pokud bylo možné natočit pouze čtyři epizody, možná by bylo lepší nechat uplynout mezi prvním a třetím dílem trochu více času než pár dní. Vyšetřovatelé by tak mohli Ripleyho trochu víc zmáčknout, udobření by nebylo jako otočka o 180 stupňů a taky vztah Luthera s Mary by se mohl uvěřitelně rozvinout za stádium prvního sexu. Pokud Mary obviňuje Luthera, že "jí všechno neřekl", působí to směšně, protože neznám nikoho, kdo na prvním rande vytáhne všechny svoje kostlivce ze skříně a začne se s nimi chlubit.

- V důsledku předchozího, je uhoňený i ten pseudo "trojůhelník" na konci, protože Luther zná Mary tři dny a Alice se zjeví až na konci. To mě trochu sklamalo a autoři si s tím mohli více vyhrát.

- Nevím, zda produkce nesehnala Ruth Wilson na více než pár dní, ale takhle působila vyloženě jako deus ex machina a přítel na telefonu v jednom. Přijede, osvobodí, schová, poradí, pomůže, vyběhá, ukradne, zachrání, podřízne - prostě holka do nepohody :+


Lutherovo "It's my lucky coat" a odpověď Alice jsou nejlepší ukázka britského humoru od druhé řady Sherlocka :D
10742
Souhlas s hodnocením. Je hezké vidět, že čtyři epizody Luthera nebo tři díly Sherlocka mohou zadupat do země dvousethodinové americké "kriminovely". Následující výtky jsou z pohledu kvality pouze nevýrazné vady: [spoiler] - Pokud bylo možné natočit pouze čtyři epizody, možná by bylo lepší nechat uplynout mezi prvním a třetím dílem trochu více času než pár dní. Vyšetřovatelé by tak mohli Ripleyho trochu víc zmáčknout, udobření by nebylo jako otočka o 180 stupňů a taky vztah Luthera s Mary by se mohl uvěřitelně rozvinout za stádium prvního sexu. Pokud Mary obviňuje Luthera, že "jí všechno neřekl", působí to směšně, protože neznám nikoho, kdo na prvním rande vytáhne všechny svoje kostlivce ze skříně a začne se s nimi chlubit. - V důsledku předchozího, je uhoňený i ten pseudo "trojůhelník" na konci, protože Luther zná Mary tři dny a Alice se zjeví až na konci. To mě trochu sklamalo a autoři si s tím mohli více vyhrát. - Nevím, zda produkce nesehnala Ruth Wilson na více než pár dní, ale takhle působila vyloženě jako deus ex machina a přítel na telefonu v jednom. Přijede, osvobodí, schová, poradí, pomůže, vyběhá, ukradne, zachrání, podřízne - prostě holka do nepohody *:+* [/spoiler] Lutherovo "It's my lucky coat" a odpověď Alice jsou nejlepší ukázka britského humoru od druhé řady Sherlocka *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se