Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Trailerové okénko: Sawyer vrací úder

příspěvky 1 - 4 Napsat příspěvek
Looking od HBO má nový trailer a tentokrát to vypadá hodně dobře. Možná to bude klasická vztahovka, možná to bude něco jiného, ale herecky to má velký potenciál. Jednu hlavních rolí tam hraje Russel Tovey, kterého jste mohli vidět v seriálu Doctor Who, poté jako Henryho Knighta v epizodě Psi baskervillští v seriálu Sherlock a samozřejmě v seriálu Being Human. :)
11154
Looking od HBO má [link="http://www.youtube.com/watch?v=wnGwmP8qg2c"]nový trailer[/link] a tentokrát to vypadá hodně dobře. Možná to bude klasická vztahovka, možná to bude něco jiného, ale herecky to má velký potenciál. Jednu hlavních rolí tam hraje Russel Tovey, kterého jste mohli vidět v seriálu Doctor Who, poté jako Henryho Knighta v epizodě Psi baskervillští v seriálu Sherlock a samozřejmě v seriálu Being Human. *:)*
0 0
reagovat

Davies182

Prozatím bylo natočeno prvních osm epizod a dál se bude pokračovat na základě sledovanosti. Pokud by byla sledovanost prvních dvou dílů obrovská, tak by HBO mohla odklepnout rovnou druhou řadu, aspoň to tvrdím ze zkušenosti s Hrou o trůny. :) A dneska až na pár jedinců s tímto tématem snad nikdo nemá problém. Proč taky, vždyť všichni řešíme prakticky to samé. :)
11136
Prozatím bylo natočeno prvních osm epizod a dál se bude pokračovat na základě sledovanosti. Pokud by byla sledovanost prvních dvou dílů obrovská, tak by HBO mohla odklepnout rovnou druhou řadu, aspoň to tvrdím ze zkušenosti s Hrou o trůny. :) A dneska až na pár jedinců s tímto tématem snad nikdo nemá problém. Proč taky, vždyť všichni řešíme prakticky to samé. *:)*
Davies182
0 0
reagovat
Hehe, tak to já si to paradoxně dost možná nenechám ujít, i když bych to viděl na maximálně ty čtyry epizody do doby "koukat nebo nekoukat", jestli se to teda časem... ehm... zápletkově zajímavěji nerozjede.
Stejně mě tohle téma furt tak nějak fascinuje :)), cicmačku mezi dvěma týpkama nemám na rozdíl od jinejch sebemenší problém rozdejchat (myslim v bedně!), má to zajímavou "Girls" stopáž, a je u toho HBO, takže by mohla být i... prdel!
Už mlčim.
11133
Hehe, tak to já si to paradoxně dost možná nenechám ujít, i když bych to viděl na maximálně ty čtyry epizody do doby "koukat nebo nekoukat", jestli se to teda časem... ehm... zápletkově zajímavěji nerozjede. Stejně mě tohle téma furt tak nějak fascinuje *:))*, cicmačku mezi dvěma týpkama nemám na rozdíl od jinejch sebemenší problém rozdejchat (myslim v bedně!), má to zajímavou "Girls" stopáž, a je u toho HBO, takže by mohla být i... prdel! Už mlčim.
0 0
reagovat
Looking podle tvůrců nemá být nápodobou Sexu ve městě, spíš to vypadá na variaci Queer As Folk, což by bylo jedině dobře. A jsem rád, že se HBO podobných témat nebojí. Cestičku jí vyšlapal právě Queer As Folk z kabelovky Showtime už před třinácti lety, což byl v té době průkopnický počin. A nebojte se, milá redakce, své diváky si Looking určitě najde. ;)
11132
Looking podle tvůrců nemá být nápodobou Sexu ve městě, spíš to vypadá na variaci Queer As Folk, což by bylo jedině dobře. A jsem rád, že se HBO podobných témat nebojí. Cestičku jí vyšlapal právě Queer As Folk z kabelovky Showtime už před třinácti lety, což byl v té době průkopnický počin. A nebojte se, milá redakce, své diváky si Looking určitě najde. *;)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se