Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cool videa: Kultovní hlášky a scénáristi


ikona
Dr.Z
breaking badcoolhláškyseriálythe newsroomtrue detectivevidea
Nejznámější hlášky a scénáristé seriálových hitů. 

Mnozí tvůrci vám řeknou, že když píšete scénář, tak se nedá dopředu říci, který z vtipů bude na publikum fungovat. Některé vám na papíře mohou přijít jako ten největší ničitel bránic, ale ve výsledku uspěje něco úplně jiného. Ještě více nevyzpytatelné jsou hlášky, tady už se vůbec nedá odhadnout, jaká a jestli vůbec nějaká zlidoví a dostane se do širší povědomí.Pokud se tak však stane, seriál má sluště nakročeno ke kultovnímu statusu. Tady je výběr těch nejlepších hlášek.

Když už jsme zmiňovali ty scénáristy, máme tu opět jedno video pro ty, kterým nedělá problém angličtina. Zajímalo vás někdy, jak vzniká váš oblíbený seriál? Co o něm říkají sami tvůrci a jak se píše seriál sledovaný miliony? To a mnohem víc vám prozradí Nic Pizzolatto (True Detective, Vince Gilligan (Breaking Bad), Aaron Sorkin (The Newsroom), Matthew Weiner (Mad Men), Carlton Cuse (Bates Motel) a Ann Biderman (Ray Donovan). Tohle je opravdu silná sestava.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace