Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku TOP 5: Nejlepší epizody roku 2015

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek
Wayward Pines S01E05 - Rozuzlení celého tajemství, dokonale nečekaná pointa a luxusně podaná k tomu. Od tohoto dílu už to šlo trochu z kopce, protože to úplně postrádalo ono tajemno.
Rick and Morty S02E02 - Planeta s dětským koutkem pro Jerryho je prostě nejlepší.
Leftovers S02E07 - Posledních pět minut je to nejlepší, co jsem letos v televizi viděl...
Fargo S02E08 - Dokonalá hra tří lidí v jedné chatě (krásný odkaz na původní Fargo) a čtvrtého, blížící se na stejné místo. A nikdy bych to neřekl, ale Kirsten Dunst jsem se chvílemi solidně bál.
Ash S01E01 - Splněný sen. Dokonalá kombinace strachu a vtipu, nahláškovaná jízda a nezapomenutelný vtip se zářivkami.

18383
Wayward Pines S01E05 - Rozuzlení celého tajemství, dokonale nečekaná pointa a luxusně podaná k tomu. Od tohoto dílu už to šlo trochu z kopce, protože to úplně postrádalo ono tajemno. Rick and Morty S02E02 - Planeta s dětským koutkem pro Jerryho je prostě nejlepší. Leftovers S02E07 - Posledních pět minut je to nejlepší, co jsem letos v televizi viděl... Fargo S02E08 - Dokonalá hra tří lidí v jedné chatě (krásný odkaz na původní Fargo) a čtvrtého, blížící se na stejné místo. A nikdy bych to neřekl, ale Kirsten Dunst jsem se chvílemi solidně bál. Ash S01E01 - Splněný sen. Dokonalá kombinace strachu a vtipu, nahláškovaná jízda a nezapomenutelný vtip se zářivkami.
0 0
reagovat

Top 5

Rick a Morty - microverse, miniverse, teenieverse epizoda
Fargo - obléhání policejní stanice
Game of Thrones - Hardhome, tak dobrý, že jsem jí dal snad třikrát po sobě
Community - Garrettova svatba, jedna z nejlepších Community epizod vůbec ("My name is Elroy Patashnik, and from 2006 to 2009 I was addicted to encouraging white people." :D)
Justified - finále
18382
[b]Rick a Morty[/b] - microverse, miniverse, teenieverse epizoda [b]Fargo[/b] - obléhání policejní stanice [b]Game of Thrones[/b] - Hardhome, tak dobrý, že jsem jí dal snad třikrát po sobě [b]Community[/b] - Garrettova svatba, jedna z nejlepších Community epizod vůbec ("My name is Elroy Patashnik, and from 2006 to 2009 I was addicted to encouraging white people." *:D*) [b]Justified[/b] - finále
Top 5
0 0
reagovat

Hannibal S03E07 Digestivo

Finální zúčtování s Masonem Vergerem a dojemné rozloučení (ikdyž dočasné). Vše za doprovodu skvělé hudby a režie. link
18381
Finální zúčtování s Masonem Vergerem a dojemné rozloučení (ikdyž dočasné). Vše za doprovodu skvělé hudby a režie. https://www.youtube.com/watch?v=2tPdu-CzyaA
Hannibal S03E07 Digestivo
0 0
reagovat
par kandidatov - nezoradenych:
Fargo s02e09
Mr. Robot s01e01
Better Call Saul s01e02
True Detective s02e04
Game Of Thrones s05e08
Inside No.9 s02e04
House Of Cards s03e13
Rick a Morty s02e09
Leftovers s02e07
Shameless s05e06
18379
par kandidatov - nezoradenych: Fargo s02e09 Mr. Robot s01e01 Better Call Saul s01e02 True Detective s02e04 Game Of Thrones s05e08 Inside No.9 s02e04 House Of Cards s03e13 Rick a Morty s02e09 Leftovers s02e07 Shameless s05e06
0 0
reagovat
Ash vs Evil Dead S01E01 - El Jefe
JJ asi nejlepší první epizoda letošního roku. Jsem hodně zvědav co předvedou vtý poslední :D.
18378
Ash vs Evil Dead S01E01 - El Jefe JJ asi nejlepší první epizoda letošního roku. Jsem hodně zvědav co předvedou vtý poslední :D.
0 0
reagovat
Better Call Saul S01E06 "Five-O" - Mikův origin

Fargo S02E06 "Rhinoceros" - Napětí vyšponované do výšin a skvělí Nick Offerman, Patrick Wilson, Kirsten Dunst a Ted Danson

The Newsroom S03E06 "What Kind of Day Has It Been" - Parádní zakončení jedné redakce

Brooklyn Nine-Nine S03E05 "Halloween III" - třetí pokračování halloweenské tradice o nejlepšího detektiva/génia
18376
[b]Better Call Saul S01E06 "Five-O"[/b] - Mikův origin [b]Fargo S02E06 "Rhinoceros"[/b] - Napětí vyšponované do výšin a skvělí Nick Offerman, Patrick Wilson, Kirsten Dunst a Ted Danson [b]The Newsroom S03E06 "What Kind of Day Has It Been"[/b] - Parádní zakončení jedné redakce [b]Brooklyn Nine-Nine S03E05 "Halloween III"[/b] - třetí pokračování halloweenské tradice o nejlepšího detektiva/génia
0 0
reagovat
Určitě bych přidával:
Rick a Morty S02E06 "The Ricks Must Be Crazy" - nejen že dostaneme naprosto boží reinkarnaci dalších šílených vynálezců v Rickově baterii, ale k tomu je tu i druhá strana vesmíru v které musí loď udržet Summer v "bezpečí"

Daredevil S01E08 “Shadows in the Glass” - lepší projekce padouchova vlastního já skrze malbu snad ani neexistuje, divák dostává lidskou postavu, kterou i přes její sadistickou stránku najednou nelze nelitovat a vlastně chápat její jednání. Při sledování této epizody jsem si vybavil ne nepodobnou scénu z Nadaného žáka.

Man Seeking Woman S01E06 "Gavel" - Josh má konečně tu pravou přítelkyni, kvůli ní dokonce odmítne tři vnadné mimosexšťanky a zdá se že už bude všechno fajn. Jeho kámoš se z toho trochu hroutí a tak ho přiveze na vězeňskou exkurzi po spokojených manželstvích na předměstí. Pro řadu serošů by už jen tahle část byla vrcholem epizody, ovšem tady se jede dál, k připravě večeře. Ve chvíli kdy zazvoní zvonek a za dveřmi stojí uslzená bývalá přítelkyně je skoro jasný jak to Josh posere. A tak se milý soude (geniální scénky s Marc Evan Jacksonem jako soudcem, jsou třešnička na dortu) prosere až k sexu s bejvalkou, načapání od přítulky a proslovu: "Ten sex byla vlastně velká chyba. Čau!"
18377
Určitě bych přidával: [b]Rick a Morty S02E06 "The Ricks Must Be Crazy"[/b] - nejen že dostaneme naprosto boží reinkarnaci dalších šílených vynálezců v Rickově baterii, ale k tomu je tu i druhá strana vesmíru v které musí loď udržet Summer v "bezpečí" [b]Daredevil S01E08 “Shadows in the Glass”[/b] - lepší projekce padouchova vlastního já skrze malbu snad ani neexistuje, divák dostává lidskou postavu, kterou i přes její sadistickou stránku najednou nelze nelitovat a vlastně chápat její jednání. Při sledování této epizody jsem si vybavil ne nepodobnou scénu z Nadaného žáka. [b]Man Seeking Woman S01E06 "Gavel"[/b] - Josh má konečně tu pravou přítelkyni, kvůli ní dokonce odmítne tři vnadné mimosexšťanky a zdá se že už bude všechno fajn. Jeho kámoš se z toho trochu hroutí a tak ho přiveze na vězeňskou exkurzi po spokojených manželstvích na předměstí. Pro řadu serošů by už jen tahle část byla vrcholem epizody, ovšem tady se jede dál, k připravě večeře. Ve chvíli kdy zazvoní zvonek a za dveřmi stojí uslzená bývalá přítelkyně je skoro jasný jak to Josh posere. A tak se milý soude (geniální scénky s Marc Evan Jacksonem jako soudcem, jsou třešnička na dortu) prosere až k sexu s bejvalkou, načapání od přítulky a proslovu: "Ten sex byla vlastně velká chyba. Čau!"
0 0
reagovat
Tomuhle článku by slušelo, kdyby bylo na výběr 10 a ne 5. Pak bychom mohly dostat třeba třetí epizodu z třetí řady Banshee, Ricka a Mortyho, Daredevila, závěrečnou epizodu ze Sense8 a mnoho dalšího.
18375
Tomuhle článku by slušelo, kdyby bylo na výběr 10 a ne 5. Pak bychom mohly dostat třeba třetí epizodu z třetí řady Banshee, Ricka a Mortyho, Daredevila, závěrečnou epizodu ze Sense8 a mnoho dalšího.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se