Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Živí mrtví: S07E16

příspěvky 1 - 5 Napsat příspěvek
Dovedu si představit jak to na papíře mohlo vypadat dobře a efektivně. V praxi je to o dost horší. A co je možná ještě horší, je to k smíchu. Zamrzí to o to více, že jsou tu momenty, které jsou opravdu moc dobré. Jenže tvůrci je zabijou nějakou trapnou scénou, dialogem, flashbackem nebo prostě tím, že nemají koule. Snad u žádného seriálu jsem neměl tak velký pocit, že by stačilo fakt něco navíc a seriál by byl parádní. Tady si tvůrci jedou svoje, plácají se po zádech jak jim to jde, sledovanost je stále dost vysoká a jediný, kdo u toho trpí jsme my diváci. Velka škoda. 6-7/10

PS: Prakticky celý tenhle text platí i pro celou sedmou řadu. Děkuji Negana, jinak by nebylo na co koukat.
21254
Dovedu si představit jak to na papíře mohlo vypadat dobře a efektivně. V praxi je to o dost horší. A co je možná ještě horší, je to k smíchu. Zamrzí to o to více, že jsou tu momenty, které jsou opravdu moc dobré. Jenže tvůrci je zabijou nějakou trapnou scénou, dialogem, flashbackem nebo prostě tím, že nemají koule. Snad u žádného seriálu jsem neměl tak velký pocit, že by stačilo fakt něco navíc a seriál by byl parádní. Tady si tvůrci jedou svoje, plácají se po zádech jak jim to jde, sledovanost je stále dost vysoká a jediný, kdo u toho trpí jsme my diváci. Velka škoda. 6-7/10 PS: Prakticky celý tenhle text platí i pro celou sedmou řadu. Děkuji Negana, jinak by nebylo na co koukat.
0 0
reagovat
Za mne snad nejhorší season finale, co se zatím vyskytlo. Sasha by mohla nudit za vlast, díl dostal dvacet minut navíc prakticky jen kvůli tomu, aby se tam vlezly její otravné flashbacky, které vypadaly jako dohánění autorských restů v budování diváckého vztahu k její postavě.
Zvrat před přestřelkou jsem nečekal a potěšil, každopádně po Korálovi a jeho nástupu ve stylu Divokého Západu šla celá akční scéna od desíti k pěti. Naprostá neschopnost lidí se trefit z jednoho metru automatickou zbraní je fascinující - kdyby v průběhu boje do někoho uhodil blesk, tak by to pravděpodobnostně nebylo o moc horší. Díky náhodnému střihu a nulové dramaturgii není naprosto poznat, kdo kam střílí a jak se boj vyvíjí. Zřejmě špatně, když se v jednu chvíli prostřihneme na oázu klidu s Neganem, Lucillou a dvěma nešťastníky - ale čert ví, co v tu chvíli dělá zbytek.
Následný příjezd Rohanu a neprůstřelného samonaváděcího tygra dá pokračování celkové mizérii, kdy všichni zmateně pobíhají a někam se střílí, popřípadě Morganovi nabíhají nepřátelé pod tyč (na volném prostranství, co to má být). Všechny důležité postavy mají celou dobu nasazený tzv. "plot armor" a nebojácně neumřou, ať už dělají cokoliv. Finální osudové žvásty Maggie taky nenadchly.

Ještě, že tam aspoň byl ten Negan.
21253
Za mne snad nejhorší season finale, co se zatím vyskytlo. Sasha by mohla nudit za vlast, díl dostal dvacet minut navíc prakticky jen kvůli tomu, aby se tam vlezly její otravné flashbacky, které vypadaly jako dohánění autorských restů v budování diváckého vztahu k její postavě. Zvrat před přestřelkou jsem nečekal a potěšil, každopádně po Korálovi a jeho nástupu ve stylu Divokého Západu šla celá akční scéna od desíti k pěti. Naprostá neschopnost lidí se trefit z jednoho metru automatickou zbraní je fascinující - kdyby v průběhu boje do někoho uhodil blesk, tak by to pravděpodobnostně nebylo o moc horší. Díky náhodnému střihu a nulové dramaturgii není naprosto poznat, kdo kam střílí a jak se boj vyvíjí. Zřejmě špatně, když se v jednu chvíli prostřihneme na oázu klidu s Neganem, Lucillou a dvěma nešťastníky - ale čert ví, co v tu chvíli dělá zbytek. Následný příjezd Rohanu a neprůstřelného samonaváděcího tygra dá pokračování celkové mizérii, kdy všichni zmateně pobíhají a někam se střílí, popřípadě Morganovi nabíhají nepřátelé pod tyč (na volném prostranství, co to má být). Všechny důležité postavy mají celou dobu nasazený tzv. "plot armor" a nebojácně neumřou, ať už dělají cokoliv. Finální osudové žvásty Maggie taky nenadchly. Ještě, že tam aspoň byl ten Negan.
0 0
reagovat
Pasáže se Sashou jsem přeskakoval, hudba v konečný přestřelce mě přišla z nějakýho důvodu příšerná. Kdyby to neroztahovali, tak ten díl dějem mohl sloužit jako midseason finale.
21251
Pasáže se Sashou jsem přeskakoval, hudba v konečný přestřelce mě přišla z nějakýho důvodu příšerná. Kdyby to neroztahovali, tak ten díl dějem mohl sloužit jako midseason finale.
0 0
reagovat
K sérii obecně, řekl bych že až na pomalejší rozjezd jedna z těch lepších, už se asi vážně zapomíná na šílenou nudu která trvala prakticky od odchodu z vězení až po alexandrii nebo po Negana. Oproti krizi co trvala skoro dvě řady docela pokrok. Pořád se ale bavíme v rámci seriálu, že ano.

Každopádně tohle season finale mělo dost dobrej průběh, ale pak se z toho stal Pán Prstenů a nakonec Maggie ukradla Vinu Dieselovi nějaký monology o rodině. A vážně budget nedovolil natočit nějakou lepší akční scénu? Stejně jako celá epizoda, nadějnej začátek když Carl Wick spustil a začalo se to řezat, ale po chvíli to vypadalo jako úplnej nesmysl kde parta jarmilů náhodně střílí, naše nic netrefí a záporáci sami nabíhají do střel.
21250
K sérii obecně, řekl bych že až na pomalejší rozjezd jedna z těch lepších, už se asi vážně zapomíná na šílenou nudu která trvala prakticky od odchodu z vězení až po alexandrii nebo po Negana. Oproti krizi co trvala skoro dvě řady docela pokrok. Pořád se ale bavíme v rámci seriálu, že ano. Každopádně tohle season finale mělo dost dobrej průběh, ale pak se z toho stal Pán Prstenů a nakonec Maggie ukradla Vinu Dieselovi nějaký monology o rodině. A vážně budget nedovolil natočit nějakou lepší akční scénu? Stejně jako celá epizoda, nadějnej začátek když Carl Wick spustil a začalo se to řezat, ale po chvíli to vypadalo jako úplnej nesmysl kde parta jarmilů náhodně střílí, naše nic netrefí a záporáci sami nabíhají do střel.
0 0
reagovat
Nechápu hate na tuto řadu...asi by si měl někdo pustit předchozí 3 řady a pak říct, že to je roztahané a nezvladnuté(wtf dialogy). Ale musím uznat, že závěr byl hodně předvídatelný, akorát Sasha zemřela trochu neočekávaně. Hlavně doufám, že teď ta válka se rozjede naplno a ne, že budou přemýšlet 5 dílů, za který konec chytit zbraň. :D
21248
Nechápu hate na tuto řadu...asi by si měl někdo pustit předchozí 3 řady a pak říct, že to je roztahané a nezvladnuté(wtf dialogy). Ale musím uznat, že závěr byl hodně předvídatelný, akorát [spoiler]Sasha[/spoiler] zemřela trochu neočekávaně. Hlavně doufám, že teď ta válka se rozjede naplno a ne, že budou přemýšlet 5 dílů, za který konec chytit zbraň. *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se