Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Trailer: Seriálový Zaklínač

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek

Eleanor

Jsem chlap a Pana prstenu jsem cetl pred triceti lety, kdy jeste zadny Harry Potter nebyl napsany. A do prdele jsem poslal jen rasisty, kteri se motaji mezi fanousky sci-fi a fantasy, kam rozhodne nepatri. Protoze my jsme diky temto zanrum mnohem tolerantnejsi, nez prumerny volic japonskeho ninji nasi politiky.
Sapkowski samozrejme cerpal z pozdniho stredoveku v Evrope, nicmene vytvoril svuj svet, ve kterem neni omezeno cestovani narodu i ras. V traileru jsou dva nebo tri cernosi a ty vyskakujes jak mala holka, kterou bezpochyb jsi.
24355
Jsem chlap a Pana prstenu jsem cetl pred triceti lety, kdy jeste zadny Harry Potter nebyl napsany. A do prdele jsem poslal jen rasisty, kteri se motaji mezi fanousky sci-fi a fantasy, kam rozhodne nepatri. Protoze my jsme diky temto zanrum mnohem tolerantnejsi, nez prumerny volic japonskeho ninji nasi politiky. Sapkowski samozrejme cerpal z pozdniho stredoveku v Evrope, nicmene vytvoril svuj svet, ve kterem neni omezeno cestovani narodu i ras. V traileru jsou dva nebo tri cernosi a ty vyskakujes jak mala holka, kterou bezpochyb jsi.
Eleanor
0 0
reagovat
Mě tedy mnohem víc než pár potencionálních černochů vadí narostlý Geralt, laciné kecy o chaosu, náznaky snah o překrucování děje, absence jakékoliv atmosféry, míchání povídek a knih dohromady a tak bych mohl pokračovat. Na druhou stranu abych nebyl jenom negativní, tak jsem vždycky chtěl vidět, jak se lvice z cintry žene do boje a tady se mi to splní, plus celkově si tvůrci zaslouží malou pochvalu za pokus vyplnit bílá místa příběhu, ale prostě celkově je ten trailer strašně rozporuplný a moje obavy nijak nezmenšil. Obsazení se povedlo, jenom Cavill nemusel nabírat tolik svalové hmoty a po cirka třech přehrání mne drobnosti a náznaky štvou ze všeho nejvíc.
24353
Mě tedy mnohem víc než pár potencionálních černochů vadí narostlý Geralt, laciné kecy o chaosu, náznaky snah o překrucování děje, absence jakékoliv atmosféry, míchání povídek a knih dohromady a tak bych mohl pokračovat. Na druhou stranu abych nebyl jenom negativní, tak jsem vždycky chtěl vidět, jak se lvice z cintry žene do boje a tady se mi to splní, plus celkově si tvůrci zaslouží malou pochvalu za pokus vyplnit bílá místa příběhu, ale prostě celkově je ten trailer strašně rozporuplný a moje obavy nijak nezmenšil. Obsazení se povedlo, jenom Cavill nemusel nabírat tolik svalové hmoty a po cirka třech přehrání mne drobnosti a náznaky štvou ze všeho nejvíc.
0 0
reagovat

Eleanor

Tak jsem si dal tu práci a v celém traileru napočítal dohromady 2 černošky (jedna je dryada druhá jede na koni a možná to je jedna a ta samá postava) a jednoho černocha, který mluví s Yen. To je celé.
24352
Tak jsem si dal tu práci a v celém traileru napočítal dohromady 2 černošky (jedna je dryada druhá jede na koni a možná to je jedna a ta samá postava) a jednoho černocha, který mluví s Yen. To je celé.
Eleanor
0 0
reagovat

Eleanor

Wooow, ok, to čo si práve napísala dúfam nemyslíš vážne však? Pre teba je rozdiel v pohlaví vlastne to isté ako keď má nejaká žena trošku tmavšiu pleť??? A neje... ti tak trochu??? :-

"Triss je z Mariboru, na severu, z jakého důvodu je černá?" :D 50 cent je z New Yorku na severu z akého dôvodu je čierny?? :D To čo sú aké otázky do ....?? Triss je podľa teba černá???

Sapkowski sám spolupracuje na tomto seriáli. Takže mu to asi nevadí a je rád že sa to nakoniec dostane na TV obrazovky a zase niečo zarobí ;) A podľa mňa mu je úplne jedno že tam bude zopár tmavších ľudí behať po svete, na príbeh to predsa nemá žiadny vplyv, že niekto je tmavší a niekto bledší.

To je ten problém že to stále vnímaš ako "stredovekú Európu" čo je v podstate blbosť, žiadna stredoveká Európa, je to úplne iný kontinent niekde ďaleko za hranicami fantázie, žiadne mierne pásmo, v tomto svete sa žiadne podnebné pásma nevyskytujú. Ten svet je úplne inak usporiadaný ako ten náš.

"Z jakého důvodu by byly ženy žijící v lesích mírného podnebného pásu černošky? Potřebují, aby jim pokožku, vlasy a oči chránil pigment?" Ty vole ty válíš a z jakého dôvodu majú elfovia špicaté uši? Z akého dôvodu majú trpaslíci ani nie meter? Z akého dôvodu je jeden vlk čierny a druhý šedý? To sú otázky :D:D

No veď v čase 1:18 je podľa všetkého Calanthé a hrá ju Jodhi May, ty kde tam vidíš čiernu pleť???? Prosím ťa?? Tam je nejaký divný tieň a ty tu začneš plakať že je tam kopa černochov :D:D:D Si na smiech

"A na černochy nezačíná žádný hon, jen mi a počítám, že i dalším fanouškům ságy, vadí, že postavy vůbec nevypadají tak, jak byly popsány v knize" Ani v GoT nevyzerali všetky postavy tak ako boli popísané v knihách a vadilo to niekomu? Aký to malo úspech? Nie tu nejde o to že by ti vadilo že vyzerajú inak, ale že všade vidíš čiernu kožu aj tam kde nie je :D:D veľmi rýchlo si ju domyslíš a máš z toho mindráky!!! Aj medzi tými Dryádami, ja som tam videl len jednu černošku o ktorej môžem s istotou povedať že bola černoška, ostatné sú len niečím potreté aby vyzerali tmavšie, ty tam vidíš černošky všade....
24351
Wooow, ok, to čo si práve napísala dúfam nemyslíš vážne však? Pre teba je rozdiel v pohlaví vlastne to isté ako keď má nejaká žena trošku tmavšiu pleť??? A neje... ti tak trochu??? *:-* "Triss je z Mariboru, na severu, z jakého důvodu je černá?" *:D* 50 cent je z New Yorku na severu z akého dôvodu je čierny?? *:D* To čo sú aké otázky do ....?? Triss je podľa teba černá??? Sapkowski sám spolupracuje na tomto seriáli. Takže mu to asi nevadí a je rád že sa to nakoniec dostane na TV obrazovky a zase niečo zarobí *;)* A podľa mňa mu je úplne jedno že tam bude zopár tmavších ľudí behať po svete, na príbeh to predsa nemá žiadny vplyv, že niekto je tmavší a niekto bledší. To je ten problém že to stále vnímaš ako "stredovekú Európu" čo je v podstate blbosť, žiadna stredoveká Európa, je to úplne iný kontinent niekde ďaleko za hranicami fantázie, žiadne mierne pásmo, v tomto svete sa žiadne podnebné pásma nevyskytujú. Ten svet je úplne inak usporiadaný ako ten náš. "Z jakého důvodu by byly ženy žijící v lesích mírného podnebného pásu černošky? Potřebují, aby jim pokožku, vlasy a oči chránil pigment?" Ty vole ty válíš a z jakého dôvodu majú elfovia špicaté uši? Z akého dôvodu majú trpaslíci ani nie meter? Z akého dôvodu je jeden vlk čierny a druhý šedý? To sú otázky *:D**:D* No veď v čase 1:18 je podľa všetkého Calanthé a hrá ju Jodhi May, ty kde tam vidíš čiernu pleť???? Prosím ťa?? Tam je nejaký divný tieň a ty tu začneš plakať že je tam kopa černochov *:D**:D**:D* Si na smiech "A na černochy nezačíná žádný hon, jen mi a počítám, že i dalším fanouškům ságy, vadí, že postavy vůbec nevypadají tak, jak byly popsány v knize" Ani v GoT nevyzerali všetky postavy tak ako boli popísané v knihách a vadilo to niekomu? Aký to malo úspech? Nie tu nejde o to že by ti vadilo že vyzerajú inak, ale že všade vidíš čiernu kožu aj tam kde nie je *:D**:D* veľmi rýchlo si ju domyslíš a máš z toho mindráky!!! Aj medzi tými Dryádami, ja som tam videl len jednu černošku o ktorej môžem s istotou povedať že bola černoška, ostatné sú len niečím potreté aby vyzerali tmavšie, ty tam vidíš černošky všade....
Eleanor
0 0
reagovat

Hairy Ass, Robur

Hairy Ass: No, v čase 1:18 traileru, jsem pochopila, že se Cirilla loučí s babičkou Calanthé, ale můžu se mýlit. A ty dryády si pusť ještě jednou a pověz, která z nich je tedy bílá. :D To samé Triss, nebo jakýsi společník (Vilgefortz?) s Yen, když má ještě křivou čelist (měla být podle knížky hrbatá, ale tak to je spíš detail, no...). Jinak se fakt asi díváme na jiný trailer, jestli tam vidíš hlavně bílý cast. :)

Robur: Do p*dele si táhni sama (pokud si dobře pamatuju z Moviezone, že jsi holka), já četla celýho Pána Prstenů a HP, když jsi ještě byla na houbách. U Zaklínače jsem u páté knihy Křest ohněm, takže už mám trochu načteno, jinak bych ostatně neznala dryády, Calanthé atd. A Zaklínač se neodehrává přímo ve "středověké Evropě", ale na území v místě a čase jemu podobné. Ostatně nemyslím si, že by autor jiné historické fanasy Husitská trilogie souhlasil s tím, že by se ve středověké Evropě běžně vyskytovali Afroameričané, Indové a další. Pokud by si to myslel, či takové postavy do svých knih chtěl, nepopisoval by je jako bílé, zrzavé, blond atd. A na černochy nezačíná žádný hon, jen mi a počítám, že i dalším fanouškům ságy, vadí, že postavy vůbec nevypadají tak, jak byly popsány v knize (čest výjimkám Geraltovi a Ciri). Pokud by šlo o moderní fantasy typu Harryho Pottera, nebyl by to takový problém, jelikož v soudobé společnosti je svět už multikulturalizován, ale ve světě Zaklínače zasazeného do fantasy obdoby středověké Evropy prostě ty postavy působí nepatřičně. Z jakého důvodu by byly ženy žijící v lesích mírného podnebného pásu černošky? Potřebují, aby jim pokožku, vlasy a oči chránil pigment? Chápala bych Zerrikánii, ale Brokilon? Triss je z Mariboru, na severu, z jakého důvodu je černá? Nejde tu o rasismus, ale o samou logiku věci.

Ale zřejmě jsem málo tolerantní. Pokud vám nevadí, že u postav není dodržen vzhled, zřejmě by vám stejnou měrou nevadilo, kdyby se u postav změnilo třeba pohlaví, protože pokud nevidíte rozdíl v barvě kůže, vlastně si jí ani nevšimnete, proč byste se starali o pohlaví postavy? Přece nejste takoví sexisté... ?)
24350
Hairy Ass: No, v čase 1:18 traileru, jsem pochopila, že se Cirilla loučí s babičkou Calanthé, ale můžu se mýlit. A ty dryády si pusť ještě jednou a pověz, která z nich je tedy bílá. *:D* To samé Triss, nebo jakýsi společník (Vilgefortz?) s Yen, když má ještě křivou čelist (měla být podle knížky hrbatá, ale tak to je spíš detail, no...). Jinak se fakt asi díváme na jiný trailer, jestli tam vidíš hlavně bílý cast. *:)* Robur: Do p*dele si táhni sama (pokud si dobře pamatuju z Moviezone, že jsi holka), já četla celýho Pána Prstenů a HP, když jsi ještě byla na houbách. U Zaklínače jsem u páté knihy Křest ohněm, takže už mám trochu načteno, jinak bych ostatně neznala dryády, Calanthé atd. A Zaklínač se neodehrává přímo ve "středověké Evropě", ale na území v místě a čase jemu podobné. Ostatně nemyslím si, že by autor jiné historické fanasy Husitská trilogie souhlasil s tím, že by se ve středověké Evropě běžně vyskytovali Afroameričané, Indové a další. Pokud by si to myslel, či takové postavy do svých knih chtěl, nepopisoval by je jako bílé, zrzavé, blond atd. A na černochy nezačíná žádný hon, jen mi a počítám, že i dalším fanouškům ságy, vadí, že postavy vůbec nevypadají tak, jak byly popsány v knize (čest výjimkám Geraltovi a Ciri). Pokud by šlo o moderní fantasy typu Harryho Pottera, nebyl by to takový problém, jelikož v soudobé společnosti je svět už multikulturalizován, ale ve světě Zaklínače zasazeného do fantasy obdoby středověké Evropy prostě ty postavy působí nepatřičně. Z jakého důvodu by byly ženy žijící v lesích mírného podnebného pásu černošky? Potřebují, aby jim pokožku, vlasy a oči chránil pigment? Chápala bych Zerrikánii, ale Brokilon? Triss je z Mariboru, na severu, z jakého důvodu je černá? Nejde tu o rasismus, ale o samou logiku věci. Ale zřejmě jsem málo tolerantní. Pokud vám nevadí, že u postav není dodržen vzhled, zřejmě by vám stejnou měrou nevadilo, kdyby se u postav změnilo třeba pohlaví, protože pokud nevidíte rozdíl v barvě kůže, vlastně si jí ani nevšimnete, proč byste se starali o pohlaví postavy? Přece nejste takoví sexisté... *?)*
Hairy Ass, Robur
0 0
reagovat
Nějaký ty peníze tam vidět jsou, to je bez debat. Pár pochybných záběrů by se taky našlo, ale buďme velkorysí a dejme té paní šanci dokázat, že napsala zajímavý scénař..
24349
Nějaký ty peníze tam vidět jsou, to je bez debat. Pár pochybných záběrů by se taky našlo, ale buďme velkorysí a dejme té paní šanci dokázat, že napsala zajímavý scénař..
0 0
reagovat
24348
[link="https://youtu.be/H3ru5T4Xgxc"]Geralt a Ciri[/link] *:))*
0 0
reagovat
Cavil = asi tak 1,5 x Geralt ze hry co do šíře a musculatůry wau :D

U něj nevím, fakt nebudu soudit podle pár pohledů a pohybů (ale jo byly fajn). Očekávání jsou tu velký což doufám projekt nějakým způsobem přečká.

24347
Cavil = asi tak 1,5 x Geralt ze hry co do šíře a musculatůry wau *:D* U něj nevím, fakt nebudu soudit podle pár pohledů a pohybů (ale jo byly fajn). Očekávání jsou tu velký což doufám projekt nějakým způsobem přečká.
0 0
reagovat
Já jsem z traileru nadšenej. Mám ale tu „výhodu“, že jsem Zaklínače nečetl, nehrál a polský seriál mě před lety, už nevím proč, moc neoslovil a viděl jsem jen pár dílů. Jediné co je k pousmání je ten „prokletej Legolas“ na konci.

BTW černoši byli už v knížkách od Tolkiena…
24346
Já jsem z traileru nadšenej. Mám ale tu „výhodu“, že jsem Zaklínače nečetl, nehrál a polský seriál mě před lety, už nevím proč, moc neoslovil a viděl jsem jen pár dílů. Jediné co je k pousmání je ten „prokletej Legolas“ na konci. BTW černoši byli už v knížkách od Tolkiena…
0 0
reagovat
Trailer vynikajici a Cavill tam sedi paradne.
Zato polovina prispevku tady je zarazejici. Eleanor si mysli, ze Zaklinac se odehrava ve sredoveke Evrope, takze necetla ani jednu knizku a vubec nechapu, co ji tedy vadi. A prestoze cernosi hrajou od Barbara Conana v podstate ve vsech fantasy, najednou na ne zacina hon. Tahnete do (_!_) a neserte se mezi fanousky fantasy.
24345
Trailer vynikajici a Cavill tam sedi paradne. Zato polovina prispevku tady je zarazejici. Eleanor si mysli, ze Zaklinac se odehrava ve sredoveke Evrope, takze necetla ani jednu knizku a vubec nechapu, co ji tedy vadi. A prestoze cernosi hrajou od Barbara Conana v podstate ve vsech fantasy, najednou na ne zacina hon. Tahnete do (_!_) a neserte se mezi fanousky fantasy.
0 0
reagovat
Nikdy bych nečekal, že to řeknu, ale Cavill je jako Geralt perfektní, i zbytek obsazení nepůsobí nijak marně, co mi ale strašně vadí je ten vyčištěný, lacině televizní vizuál připomínající pokusy o fantasy na MTV. Efekty se snad ještě doladí. Asi to stejně uvidím jako všichni ostatní, ale že bych se nějak těšil se říct nedá.

A z diskuze je mi klasicky na grcání, zase přehlídka typů, co nejsou rasisti, ale vadí jim už tmavší odstín bílé :-:-:-:-:-
24343
Nikdy bych nečekal, že to řeknu, ale Cavill je jako Geralt perfektní, i zbytek obsazení nepůsobí nijak marně, co mi ale strašně vadí je ten vyčištěný, lacině televizní vizuál připomínající pokusy o fantasy na MTV. Efekty se snad ještě doladí. Asi to stejně uvidím jako všichni ostatní, ale že bych se nějak těšil se říct nedá. A z diskuze je mi klasicky na grcání, zase přehlídka typů, co nejsou rasisti, ale vadí jim už tmavší odstín bílé *:-**:-**:-**:-**:-*
0 0
reagovat

Avari

Ty vole ty už si prosímťa zavri hubu!!!!! :(:(:(
Yennefer a Triss sú černošky? Sa zobuď ale rýchlo do .... rasistická .... :-
A ešte jedna drobnosť Triss má mať podľa kníh kaštanové vlasy, nie červené... Tak neviem čo tu melieš za kraviny. Ak niesi schopný pozerať na seriál len preto že nejaká postava má kúsok tmavšiu pleť lebo ty máš v tej hlavičke zakorenené že beloch musí byť biely ako stena, tak mi je ťa veľmi ľúto, nechápem to tvoje pokrútené zmýšľanie...
24342
Ty vole ty už si prosímťa zavri hubu!!!!! *:(**:(**:(* Yennefer a Triss sú černošky? Sa zobuď ale rýchlo do .... rasistická .... *:-* A ešte jedna drobnosť Triss má mať podľa kníh kaštanové vlasy, nie červené... Tak neviem čo tu melieš za kraviny. Ak niesi schopný pozerať na seriál len preto že nejaká postava má kúsok tmavšiu pleť lebo ty máš v tej hlavičke zakorenené že beloch musí byť biely ako stena, tak mi je ťa veľmi ľúto, nechápem to tvoje pokrútené zmýšľanie...
Avari
0 0
reagovat

Avari

Aha, takže ani jedna není černoška. A tu mulatku tam teda nevidím, asi mám to zatmění. :D
24341
Aha, takže ani jedna není černoška. A tu mulatku tam teda nevidím, asi mám to zatmění. *:D*
Avari
0 0
reagovat

Hairyass

Jedna je indka a druhá mulatka bez červených vlasů, aby to tak nemlátilo do očí. U vás jde spíše o ideologické zatmění v hlavách, kdy už nepoznáte bělocha. Tohle není nic jiného než tzv Overtonovo okno jako v mnoha jiných případech viz poslední zprávy o Bondovi a agentu 007.
24340
Jedna je indka a druhá mulatka bez červených vlasů, aby to tak nemlátilo do očí. U vás jde spíše o ideologické zatmění v hlavách, kdy už nepoznáte bělocha. Tohle není nic jiného než tzv Overtonovo okno jako v mnoha jiných případech viz poslední zprávy o Bondovi a agentu 007.
Hairyass
0 0
reagovat
Jako velký fanda předlohy jsem spokojený a těším se moc. Spokojený jsem se vším, možná tu Triss mám v hlavě dost jinou, ale to se dá přežít.. už ať je to tady :)
24339
Jako velký fanda předlohy jsem spokojený a těším se moc. Spokojený jsem se vším, možná tu Triss mám v hlavě dost jinou, ale to se dá přežít.. už ať je to tady :)
0 0
reagovat
Toto ma ešte viac utvrdilo vtom čo som si od začiatku myslel. Henry Cavill tu nemá čo robiť a neviem prečo ste z toho konca a jeho očí tak vyvalený lebo to pôsobilo skôr komicky než nejako atraktívne. No nič moc teda, ale hádam scenár neprekoná hroznú poslednú sériu GOT. Snáď to ešte prekvapí ale nepresvedčil ma ani trailer.
24338
Toto ma ešte viac utvrdilo vtom čo som si od začiatku myslel. Henry Cavill tu nemá čo robiť a neviem prečo ste z toho konca a jeho očí tak vyvalený lebo to pôsobilo skôr komicky než nejako atraktívne. No nič moc teda, ale hádam scenár neprekoná hroznú poslednú sériu GOT. Snáď to ešte prekvapí ale nepresvedčil ma ani trailer.
0 0
reagovat

Avari

Jasně, Anna Shaffer i Anya Chalotra jsou obě černé jako bota... :D
24337
Jasně, Anna Shaffer i Anya Chalotra jsou obě černé jako bota... *:D*
Avari
0 0
reagovat

FallenMaia

Tak to jsi slepej. Tam jich je.Yennefer a Triss jsou taky černé. A co ten černoch? Tohle je západní levičácká verze pseudoZaklínače. Celá ukázka je zároveň jeden velký laciný digi kentus. Digitální kamera tomu hrozně ubližuje. A Cavill opravdu není Geralt, ale prostě jen Cavill.
24336
Tak to jsi slepej. Tam jich je.Yennefer a Triss jsou taky černé. A co ten černoch? Tohle je západní levičácká verze pseudoZaklínače. Celá ukázka je zároveň jeden velký laciný digi kentus. Digitální kamera tomu hrozně ubližuje. A Cavill opravdu není Geralt, ale prostě jen Cavill.
FallenMaia
0 0
reagovat
Vyzerá to dobre, Geralt je super, Yennefer prekvapujúco tiež, Triss je hrozne sexy, Ciri tiež pasuje ;) Jediné čo ma trošku štve sú tie Nilfgaardské zbroje ktoré už boli v jednom leaku a vyzerá to tak že budú aj v seriáli, škoda no, dúfam že si na ne zvyknem :))

Eleanor

Čože??? Ja tam vidím možno tak tri černošky inak je to úplne v pohode, ale čakám kedy príde niekto ďalší s podobným názorom, evidentne tam vidíte len to čo chcete :-
"Polovina castu" :D
24335
Vyzerá to dobre, Geralt je super, Yennefer prekvapujúco tiež, Triss je hrozne sexy, Ciri tiež pasuje *;)* Jediné čo ma trošku štve sú tie Nilfgaardské zbroje ktoré už boli v jednom leaku a vyzerá to tak že budú aj v seriáli, škoda no, dúfam že si na ne zvyknem *:))* [b]Eleanor[/b] Čože??? Ja tam vidím možno tak tri černošky inak je to úplne v pohode, ale čakám kedy príde niekto ďalší s podobným názorom, evidentne tam vidíte len to čo chcete *:-* "Polovina castu" *:D*
0 0
reagovat

Eleanor

Teď nevím, dívali jsme se oba na ten samý trailer? Jediné černošky tam jsou mezi dryádami (a to asi tak 2, zbytek jsou bělošky). Calanthé hraje Jodhi May, která má do černošky daleko.
24334
Teď nevím, dívali jsme se oba na ten samý trailer? Jediné černošky tam jsou mezi dryádami (a to asi tak 2, zbytek jsou bělošky). Calanthé hraje Jodhi May, která má do černošky daleko.
Eleanor
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se