Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kidman a Witherspoon v zajetí lží


ikona
Spooner
kidmanWitherspoon
Do bedny míří další hvězdně obsazený kousek. 

Tak to vypadá, že teprve příští rok nás čeká ta pravá invaze hollywoodských hvězd do bedny. V novém obsazení True Detective najdeme jedno zajímavé jméno vedle druhého, v ambiciózním pecce Westworld se představí Anthony Hopkins a Ed Harris, svou nadějnou minisérii si vybojovala i Scarlett Johannson a na stanici FX bude pro změnu řádit Tom Hardy. Za chvíli už asi opravdu nebude existovat hvězda, která by do televize ani na chvilku nenakoukla. Nyní totiž přichází americká televizní produkce s dalším zajímavým projektem, v němž se nám představí rovnou dvě držitelky Oscara.

Nestárnoucí krásky Nicole Kidman a Reese Witherspoon si tedy zahrají v seriálu Big Little Lies podle stejnojmenné předlohy z pera Liane Moriarty. Ta vypráví o trojici kamarádek, jež se znají prostřednictvím svých ratolestí. Jejich zdánlivě dokonalý život se ovšem změní ve chvíli, kdy je na půdě místní školy někdo brutálně zavražděn. Na povrch pak začíná vyplouvat řada tajemství. Scénář má na starost osvědčený televizní tvůrce David E. Kelley, jenž má na triku například kultovní právničku Ally McBeal či nedávný sitcom The Crazy Ones. Hlavní herecká dvojice pak má sice svoje nejzářivější časy již nejspíš za sebou, větší hereckou jistotu a lákadlo na diváky si však tvůrci asi přát nemohli. Není proto divu, že o novinku má již nyní zájem řada kabelových i internetových stanic. O tento kousek bude mezi producenty ještě velká bitva.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace