Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Téma: Komentář k Emmy 2016


ikona
do_Od
emmykomentářnominacetéma
Vše, co jste chtěli vědět o cenách Emmy ale báli jste se zeptat. 

Něco na způsob tohoto článku se tu mělo objevit už před pár měsíci, ale znáte to. Člověk míní a... ale nevadí. Po nedávném vyhlášení nominací jsem se konečně hecnul a článek pro vás tak přece jen sepsal (rozhodně z něj mám větší radost, jak z recenze úvodu k šesté sérii Kravaťáků...), jako bonus se v něm bude mnohem méně spekulovat (ačkoliv i na to dojde) a místo toho se zaměříme na způsob, jakým vlastně televizní akademici jednotlivé kategorie vybírají (a jak to krucinál souvisí s tím, že jsou kategorie mnohem diverznější než u Oscarů), pro úplnost si shrneme letošní nominace ještě číselně (přísahám, že u toho nebudete muset nic počítat, prosím neodcházejte) a nakonec si pobrečíme nad těmi největšímy "snuby," kterých se letos Akademie dopustila. No a aby toho nebylo málo, zahrajeme si ve finále ještě malou tipovačku. Za vás okay? To jsem rád, tak pojďme na to.

 

A jdeme do finále. Je tu závěr článku a s ním i první klasická tipovačka na TVzone. Tedy, alespoň myslím, že ano. Určitě, jinak by mi to už někdo řekl. Každopádně, vaším úkolem teď není nic lehčího, než zkopírovat níže zmíněné kategorie, vybrat ještě jednou z tohoto článku vašeho favorita na výhru a to celé mi pak poslat v soukromé zprávě s předmětem VELKÁ TVZONE TIPOVAČKA. Já si vaše tipy uložím pod jednotlivé nicky a v momentě, kdy se dozvíme vítěze, zároveň na konci článku vyhlásíme i toho nejlepšího tipéra z vás. Netřeba dodávat, že na vítěze čeká věčná sláva a zaručené uznání. Taže hodně štěstí při výběru a ať vyhraje ten nejlepší!

Minisérie -
Dramatický seriál -
Komediální seriál -
Dramatický seriál - hl. mužská role -
Dramatický seriál - hl. ženská role -
Komediální seriál - hl. mužská role -
Komediální seriál - hl. ženská role -
Televizní film nebo minisérie - hl. mužská role -
Televizní film nebo minisérie - hl. ženská role -

A nyní pár slov závěrem. Jestli jsme si z letošních nominací Emmy něco odnesli, pak je to fakt, že trpělivost se vyplácí, aneb první zásadní nominace v hlavní kategorii pro drama The Americans. Že bychom ho konečně taky vyzkoušeli? Rovněž jsme zaznamenali rapidní pokles kabelovky HBO, který jen potvrzuje Spoonerovu teorii a do budoucna něvěští nic dobrého (pokud se nepodaří Westworld). Ani celostátní stanice na tom nejsou nejlíp, kabelovky razí cestu tvrdě kupředu a tradiční televize s nimi nestíhá držet tempo, bude zajímavé sledovat, jak se tento trend bude vyvíjet dál. O tom už ale zase někdy příště, v tomhle bodě se s vámi nyní rozloučím, doufám, že se vám článek líbil a společně zase někdy u dalšího "nočního" tématu, čau.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace