Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Herní pecka God of War se dočká seriálu


ikona
Spooner
amazongod of warkratos
Jeden z největších herních řezníků se chystá na seriálový rybníček. 

 Doby, kdy se hollywoodští producenti báli videoherních adaptací, jsou evidentně dávno pryč. A platí to zejména o kravaťácích z kabelovek a streamovacích služeb. Už za několik dní dorazí očekávané Halo, HBO natáčí předělávku hitu The Last of Us, před pár dny se oficiálně oznámila adaptace kultovního Twisted Metal s Anthonym Mackiem a Amazon už pilně pracuje na seriálové verzi legendárního Falloutu. A stejný streamovací hráč nyní podle všeho ulovil další obří herní značku.

Ano, Amazon je prý na nejlepší cestě, aby do své seriálové sbírky ulovil jednu z nejzvučnějších videoherních sérií současnosti, God of War. Brutální příběhy mocného válečníka a řezníka Kratose patří do výkladní skříně Playstationu už prakticky dvě dekády a před pár lety zaznamenal obří comeback poté, co se po letech masakrů v řecké mytologii přesunul dějově do té severské. Zatím není jisté, jakým z těchto dvou směrů se bude seriál ubírat. Je však jasné, kdo se ho ujme. Scénář mají na starosti tvůrci sci-fi seriálu Expanze Mark Fergus a Hawk Ostby, ale také showrunner ne úplně povedené fantasy Kolo času Rafe Judkins. Což ve mně coby fandovi her vyvolává menší nervozitu. Amazon si tak po Pánovi prstenůseriálovém Blade Runnerovi či zmiňovaném Falloutu bere pod křídla další velký projekt. Uvidíme, jak moc bude výsledek brutálním hrám věrný.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace