Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Druhá série Rodu draka


ikona
Jokolo
hbohouse of the dragonhra o trůnyrod draka
Udrží si i druhá série sakra vysoko nastavenou laťku? 

Trailerová nálož pokračuje. Amazon se vytasil s druhou sérií Prstenů moci, HBO proto musí kontrovat a vzápětí vydává ukázku na neméně očekávanou, však mnohem více chválenou fantasy ságu. První řada Rodu draka je pro nás na piedestalu současných seriálů, proto druhou řadu vyhlížíme s nemalými očekáváními, jež podpořila i nedávná dvojitá ukázka soustředící se na rozpory mezi Černými a Zelenými. Podrobněji jsme si ji rozebrali v tematickém článku tady. Další trailer však těm prvním nezůstává nic dlužen.

Výjevy z bitev epických rozměrů se hromadí, stejně tak narůstá nálož draků, kteří zasáhnou do půtek o Západozemí. Nic však není pouze černobílé, proto se trailer snaží navnadit i na rostoucí konflikty nejen mezi dvěma klany, ale i uvnitř klanů samotných. Daemon je totiž všechno jen ne jednoznačná postava, ukázka pak mimo spor s jeho chotí láká i na nevyhnutelný souboj s jeho synovcem Aemondem, který se svou dračicí Vhagar jistě bude provádět velké věci. Spáleniště i všudypřítomné kaluže krve z traileru přímo čpí, očekávání jsou vyšponována na maximum a nezbývá, než se těšit.

 ---

Autor: Marek Mičke
Foto: Max
Zdroj: Max

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace