Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Zvoní Community umíráček?

příspěvky 1 - 5 Napsat příspěvek
Otázkou je kdo ho zafinancuje?
13506
Otázkou je kdo ho zafinancuje?
0 0
reagovat
Co takhle udělat ten film, tedy pokud se nepodaří najít partnerskou stanici?
13505
Co takhle udělat ten film, tedy pokud se nepodaří najít partnerskou stanici?
0 0
reagovat
Mna bavili všetky série už kvôli spomínanej rôznorodosti a nápadom, takže toto je naozaj smutná správa. Hlavne keď už beztak malo ísť o poslednú uzatváraciu sériu a keď to spočiatku vypadalo tak nadejne.
a dokonca cez internetový stream čo by znamenalo že by ich prestali viazať televízne ratingi takže by sa tvorcovia mohli poriadne urvat z reťaze.
Velká škoda.
13504
Mna bavili všetky série už kvôli spomínanej rôznorodosti a nápadom, takže toto je naozaj smutná správa. Hlavne keď už beztak malo ísť o poslednú uzatváraciu sériu a keď to spočiatku vypadalo tak nadejne. a dokonca cez internetový stream čo by znamenalo že by ich prestali viazať televízne ratingi takže by sa tvorcovia mohli poriadne urvat z reťaze. Velká škoda.
0 0
reagovat
Community mělo alespoň zpočátku absolutně různorodé epizody - proto se Top 10 každého fanouška velmi liší. Každý si prostě vyzobal ty hrozinky trochu jinak, ale první tři řady držely určitou průměrnou úroveň. Čtvrtou řadu fandové zatratili, protože ji nedělal Harmon a i když se vrátil, byla ta pátá jenom slaboučký odvar, a když oznámili zrušení, řekl jsem si jenom, že to přišlo o rok později než mělo.

Fakt škoda seriálu, protože byl prostě jiný než ostatní komediální prefabrikáty s umělým smíchem, ale smutným faktem je, že Community mělo od druhé řady zatracenou kliku, že přežívalo na chcípácké NBC, kde jim procházely ratingy mezi 1.0 a 1.4 což byl kdekoliv jinde polibek smrti po první řadě.

Každopádně díky za první tři řady, pár epizod si vždycky rád připomenu.
13500
Community mělo alespoň zpočátku absolutně různorodé epizody - proto se Top 10 každého fanouška velmi liší. Každý si prostě vyzobal ty hrozinky trochu jinak, ale první tři řady držely určitou průměrnou úroveň. Čtvrtou řadu fandové zatratili, protože ji nedělal Harmon a i když se vrátil, byla ta pátá jenom slaboučký odvar, a když oznámili zrušení, řekl jsem si jenom, že to přišlo o rok později než mělo. Fakt škoda seriálu, protože byl prostě jiný než ostatní komediální prefabrikáty s umělým smíchem, ale smutným faktem je, že Community mělo od druhé řady zatracenou kliku, že přežívalo na chcípácké NBC, kde jim procházely ratingy mezi 1.0 a 1.4 což byl kdekoliv jinde polibek smrti po první řadě. Každopádně díky za první tři řady, pár epizod si vždycky rád připomenu.
0 0
reagovat
:'(

Jestli to v tuhle chvíli není už jen přisypávání soli do rány.
13498
:'( Jestli to v tuhle chvíli není už jen přisypávání soli do rány.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se