Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku 24 hodin: Úvod 9. řady

příspěvky 1 - 18 Napsat příspěvek
Whoa! Nechtělo se mi do toho nějak extra moc, ale nakonec už byl čas a hlavně chuť a v pátek jsem byl zase o pár let mladší. Neskutečná adrenalinová pecka. :+
12932
Whoa! Nechtělo se mi do toho nějak extra moc, ale nakonec už byl čas a hlavně chuť a v pátek jsem byl zase o pár let mladší. Neskutečná adrenalinová pecka. *:+*
0 0
reagovat
Jo. A to ještě nemám nakoupenou ani druhou řadu.
To u House of Cards už aspoň jo. Ale co, to je už druhej rok v diskuzích furt ta samá polívčička :( - s tim, že teda aspoň nemám ty vroubky ve skvělejch Vikinzích, Hannibalovi, Chicago Fre & PD a tak dále. Ale momentálně se mi tu nepříjemně syslí třeba Fargo, u kterýho sem neviděl ani pilot :-...
12803
Jo. A to ještě nemám nakoupenou ani druhou řadu. To u House of Cards už aspoň jo. Ale co, to je už druhej rok v diskuzích furt ta samá polívčička *:(* - s tim, že teda aspoň nemám ty vroubky ve skvělejch Vikinzích, Hannibalovi, Chicago Fre & PD a tak dále. Ale momentálně se mi tu nepříjemně syslí třeba Fargo, u kterýho sem neviděl ani pilot *:-*...
0 0
reagovat
Ah, tak to pak jo. :D
12796
Ah, tak to pak jo. *:D*
0 0
reagovat
"zakašlal"
NEWSROOM
"zakašlal"
12795
"zakašlal" [b]NEWSROOM[/b] "zakašlal"
0 0
reagovat
?)8) Oh, stop it, you...


COŽE?! Jak důležitějších? Co, důležitějších?! :D:D
12794
*?)**8)* Oh, stop it, you... COŽE?! Jak důležitějších? Co, důležitějších?! *:D**:D*
0 0
reagovat

verbst

Chytrej chlapec ;)!
Tohle dohánět fakt nikdy nehodlám, mám furt tuny jinejch, důležitějších vroubků...
12792
Chytrej chlapec *;)*! Tohle dohánět fakt nikdy nehodlám, mám furt tuny jinejch, důležitějších vroubků...
verbst
0 0
reagovat
Takže jedeš rovnou Live Another Day, jo?
12790
Takže jedeš rovnou Live Another Day, jo?
0 0
reagovat

Run, Jack. Take the girl and run!

Spooner nekecal, je to tam. Za první dva díly čistejch krásnejch 8/10 (scény typu "Vymazává se mi složka z počítače!!" fakt ne), a asi to půjde ještě vejš. Kéž by.
Jako člověka, kterej s Bauerem začíná, mě to teda hodně baví, v postavách se neztrácím, není proč a u koho. Akorát holt neznám Jackovu rodinu. Akce je paráda, na jednu přestřelku jsem dokonce zíral s ústy až na podlaze. Nejdůležitější je tam drajv, kterej šlape. A zjištění, že reklamy maj v US přesně pět minut, a jsou 4 :D. Ta časomíra je NEJVÍC! Parádička.
Takže protirecenze na TVZone nebude :)), "těšil" sem se, jak tady ten pilot zjebu ve vlastním artiklu :D.
12788
Spooner nekecal, je to tam. Za první dva díly čistejch krásnejch 8/10 (scény typu "Vymazává se mi složka z počítače!!" fakt ne), a asi to půjde ještě vejš. Kéž by. Jako člověka, kterej s Bauerem začíná, mě to teda hodně baví, v postavách se neztrácím, není proč a u koho. Akorát holt neznám Jackovu rodinu. Akce je paráda, na jednu přestřelku jsem dokonce zíral s ústy až na podlaze. Nejdůležitější je tam drajv, kterej šlape. A zjištění, že reklamy maj v US přesně pět minut, a jsou 4 *:D*. Ta časomíra je NEJVÍC! Parádička. Takže protirecenze na TVZone nebude *:))*, "těšil" sem se, jak tady ten pilot zjebu ve vlastním artiklu *:D*.
Run, Jack. Take the girl and run!
0 0
reagovat

Davies182

Tak OK. Přemluvil jsi mne :D Já jsem stejně 24 začal pozdě, když jsem měl po operaci, někdy před pěti rokama. Nasadil jsem tenkrát vražedný tempo a dohnal druhou půlku osmý řady, mám pocit. Sledovat to tejden, co tejden bylo docela peklo. Někdy mi vadilo i jít spát po nějakým cliffhangeru :D
12777
Tak OK. Přemluvil jsi mne *:D* Já jsem stejně [b]24[/b] začal pozdě, když jsem měl po operaci, někdy před pěti rokama. Nasadil jsem tenkrát vražedný tempo a dohnal druhou půlku osmý řady, mám pocit. Sledovat to tejden, co tejden bylo docela peklo. Někdy mi vadilo i jít spát po nějakým cliffhangeru *:D*
Davies182
0 0
reagovat

verbst

To budu asi já... pojď do toho se mnou, já se totiž aka neználek právě vrhám na úvodní dvojdíl v 1080p :)!
12776
To budu asi já... pojď do toho se mnou, já se totiž aka neználek právě vrhám na úvodní dvojdíl v 1080p *:)*!
verbst
0 0
reagovat
Dammit!
Sedím na gauči a přemejšlím, jestli si to pustit, nebo počkat, až to bude hotový...

Rozhodněte to někdo za mně! :D
12775
Dammit! Sedím na gauči a přemejšlím, jestli si to pustit, nebo počkat, až to bude hotový... Rozhodněte to někdo za mně! *:D*
0 0
reagovat

SocialniPripad

Děj je samozřejmě kompletně nový, v tomto se na nic nenavazuje. Proč je Jack uprchlík a jaké jsou jeho vztahy s ostatními charaktery z předešlých sezón (Chloe, Heller, Audrey) neznalému divákovi imho bez problémů dojde. Samozřejmě si to ale celé víc vychutná divák, když sledoval i ty předcházející série. A zejména zmiňovaná druhá, třetí a pátá opravdu patří k seriálové špičce. Takže záleží na tobě, ztrácet se nebudeš, ale na maximum si to na rozdíl od fandů asi neužiješ. Ale každý nový divák seriálu jen prospěje ;)

Ještě pro ty, co přestali sledovat po první sérii. První řada je opravdu o dost jiná, než ty následující. Je to více komorní, více realistické a s akcí se malinko šetří. Svůj klasický ksicht si seriál začal budovat právě až druhou sezónu. V té by vás zřejmě chytlo více.
12768
Děj je samozřejmě kompletně nový, v tomto se na nic nenavazuje. Proč je Jack uprchlík a jaké jsou jeho vztahy s ostatními charaktery z předešlých sezón (Chloe, Heller, Audrey) neznalému divákovi imho bez problémů dojde. Samozřejmě si to ale celé víc vychutná divák, když sledoval i ty předcházející série. A zejména zmiňovaná druhá, třetí a pátá opravdu patří k seriálové špičce. Takže záleží na tobě, ztrácet se nebudeš, ale na maximum si to na rozdíl od fandů asi neužiješ. Ale každý nový divák seriálu jen prospěje *;)* Ještě pro ty, co přestali sledovat po první sérii. První řada je opravdu o dost jiná, než ty následující. Je to více komorní, více realistické a s akcí se malinko šetří. Svůj klasický ksicht si seriál začal budovat právě až druhou sezónu. V té by vás zřejmě chytlo více.
SocialniPripad
0 0
reagovat
Ja som žiadny diel z 24 hodín ešte nevidel. Toto bola moja premiéra a rozhodne ma to chytilo, nemôžem sa dočkať pokračovania.
12763
Ja som žiadny diel z 24 hodín ešte nevidel. Toto bola moja premiéra a rozhodne ma to chytilo, nemôžem sa dočkať pokračovania.
0 0
reagovat
24 je srdcovka. Jeden z nejnávykovějších seriálů, co mě dostal od plátna k televizi a už nepustil. Dvojdíl mě opět chytil, už aby byly další díly. :+
Proč chcete mermomoci sledovat poslední řadu? Myslím, že zrovna 2,3 řada v podstatě vymačkává to nej z televizní produkce a sjíždí real life formát na maximum.
12762
24 je srdcovka. Jeden z nejnávykovějších seriálů, co mě dostal od plátna k televizi a už nepustil. Dvojdíl mě opět chytil, už aby byly další díly. *:+* Proč chcete mermomoci sledovat poslední řadu? Myslím, že zrovna 2,3 řada v podstatě vymačkává to nej z televizní produkce a sjíždí real life formát na maximum.
0 0
reagovat

Spooner

Jsem na tom podobně jako TedGeorge. Viděl jsem kdysi dávno první řadu, kus druhé a sem tam díl, když to někde běželo. Má smysl s devátou řadou začínat? Neuteče mi děj? Bude mi sedět chování postav? atd. Samé otázky...:+
12755
Jsem na tom podobně jako TedGeorge. Viděl jsem kdysi dávno první řadu, kus druhé a sem tam díl, když to někde běželo. Má smysl s devátou řadou začínat? Neuteče mi děj? Bude mi sedět chování postav? atd. Samé otázky...*:+*
Spooner
0 0
reagovat
První dva díly povedené a dějově zajímavé. Jen se bojím, aby se nekopírovaly linie z předchozích řad a zároveň mi přišlo, že Foxové celkem šetřili viz Afghánistán = lom v USA.

Ted: První série je paradoxně nejslabší ze všech. Aspoň pro mě. Tam je seriál dost intimní a civilní. Je vidět, že Foxové minimálně první polovinu první řady testovali.
12751
První dva díly povedené a dějově zajímavé. Jen se bojím, aby se nekopírovaly linie z předchozích řad a zároveň mi přišlo, že Foxové celkem šetřili viz Afghánistán = lom v USA. Ted: První série je paradoxně nejslabší ze všech. Aspoň pro mě. Tam je seriál dost intimní a civilní. Je vidět, že Foxové minimálně první polovinu první řady testovali.
0 0
reagovat
Viděl sem jenom první sérii a stejně jako ostatní přemejšlím, jestli tohle risknout...
12750
Viděl sem jenom první sérii a stejně jako ostatní přemejšlím, jestli tohle risknout...
0 0
reagovat
Tahle recenze je neobjektivní, a proto by ji nikdo neměl číst!
Musel to bejt príma pocit na to čučet, faktžejo. Já chci taky desátou řadu Akt X :(!

(jediný, co sem kdy ve spojitosti s 24-kou viděl, byla tahle romantika :D, takže sem na večer docela DOST zvědavej)
12749
Tahle recenze je neobjektivní, a proto by ji nikdo neměl číst! Musel to bejt príma pocit na to čučet, faktžejo. Já chci taky desátou řadu Akt X *:(*! (jediný, co sem kdy ve spojitosti s 24-kou viděl, byla [link="https://www.youtube.com/watch?v=ahKF4e9Ct7U"]tahle romantika[/link] *:D*, takže sem na večer docela DOST zvědavej)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se