Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Podzimní seriálové menu: NBC

příspěvky 1 - 5 Napsat příspěvek
Black List vypadá vážně zajímavě a ještě ke všemu James Spader :+
10394
Black List vypadá vážně zajímavě a ještě ke všemu James Spader *:+*
0 0
reagovat
Crisis taky vypadá zajímavě. Pokud v Americe rodiče obětují cokoliv pro záchranu svých dětí, možná bychom mohli natočit českou verzi o tom, jak jsou naši politici schopni udělat cokoliv, pokud jim sáhnete na penězovody z ministerstva dopravy nebo Dopravního podniku města Prahy. Proti tomu by byl i Breaking Bad nebo Jack Bauer krotký jak Večerníček

To Davies: Nemyslel jsem nutně kvalitu programu, ale opravdu jenom jakýkoliv divácký "hit" s vysokou sledovaností typu The Voice, o který by se mohla NBC opřít při uvádění novinek. Nevím jak Earl, ale Chuckovi hrozilo zrušení po každé sezoně a Community byla už od začátku dost kultovka pro specifické publikum. Samozřejmě nejde naplánovat megahit jako Lost nebo House MD každý rok, ale u NBC to sucho trvá nějak dlouho - za poslední roky přišel Fox třeba s Glee, ABC s Modern Family, CBS s 2 Broke Girls, NCIS LA nebo Person of Interest a u NBC nikde nic. Tím nehodnotím kvalitu těch sérií, ale čistě sledovanost, která těm ostatním stanicím dává nějakou stabilitu, zatímco NBC opravdu zkouší snad 15 nových seriálů každý rok a obnovuje ne ty nejlepší, ale ty nejméně špatné.

O stavu NBC vypovídá, že jejich Top 3 seriály jsou Revolution (velký pokles na jaře), veterán The Office (ukončeno) a Chicago Fire (obnoveno, ale bylo by ukončeno kdekoliv jinde). NBC prostě potřebuje alespoň jeden držák jak koza drbání.
10391
Crisis taky vypadá zajímavě. Pokud v Americe rodiče obětují cokoliv pro záchranu svých dětí, možná bychom mohli natočit českou verzi o tom, jak jsou naši politici schopni udělat cokoliv, pokud jim sáhnete na penězovody z ministerstva dopravy nebo Dopravního podniku města Prahy. Proti tomu by byl i Breaking Bad nebo Jack Bauer krotký jak Večerníček To Davies: Nemyslel jsem nutně kvalitu programu, ale opravdu jenom jakýkoliv divácký "hit" s vysokou sledovaností typu The Voice, o který by se mohla NBC opřít při uvádění novinek. Nevím jak Earl, ale Chuckovi hrozilo zrušení po každé sezoně a Community byla už od začátku dost kultovka pro specifické publikum. Samozřejmě nejde naplánovat megahit jako Lost nebo House MD každý rok, ale u NBC to sucho trvá nějak dlouho - za poslední roky přišel Fox třeba s Glee, ABC s Modern Family, CBS s 2 Broke Girls, NCIS LA nebo Person of Interest a u NBC nikde nic. Tím nehodnotím kvalitu těch sérií, ale čistě sledovanost, která těm ostatním stanicím dává nějakou stabilitu, zatímco NBC opravdu zkouší snad 15 nových seriálů každý rok a obnovuje ne ty nejlepší, ale ty nejméně špatné. O stavu NBC vypovídá, že jejich Top 3 seriály jsou Revolution (velký pokles na jaře), veterán The Office (ukončeno) a Chicago Fire (obnoveno, ale bylo by ukončeno kdekoliv jinde). NBC prostě potřebuje alespoň jeden držák jak koza drbání.
0 0
reagovat
Ta Scully je na roztrhání, ne? The Fall, Crisis...

Jinak NBC je konečně stanice s pár zajímavýma novýma věcma. The Blacklist poutá hodně pozornosti a šíří se o něm samý pozitivní zprávy. Už jen kvůli Spaderovi tomu dám šanci.

A ještě mě rozhodně zaujal Michael J. Fox. Jeho show vypadá na takový zábavnější Go On. Sorry, Matthew.
10388
Ta Scully je na roztrhání, ne? The Fall, Crisis... Jinak NBC je konečně stanice s pár zajímavýma novýma věcma. The Blacklist poutá hodně pozornosti a šíří se o něm samý pozitivní zprávy. Už jen kvůli Spaderovi tomu dám šanci. A ještě mě rozhodně zaujal Michael J. Fox. Jeho show vypadá na takový zábavnější Go On. Sorry, Matthew.
0 0
reagovat
Crisis vypadá celkem dobře. A hlavně Rachael Tylor v tandemu se Scullyovou! Night Shift asi taky neminu...

PetrM: Že by na NBC po Heroes něco těžce válcovalo konkurenci, se snad ani říci nedá. Možná ten Chuck, nebo trochu My Name Is Earl a v těsném závěsu dejme tomu Community.
Léta 2004 - 2006 obecně byla pro TV seriály požehnáním... Kde sou dneska LOST, Desperate Housewifes, Prison Break, Heroes, House M.D.?
10387
Crisis vypadá celkem dobře. A hlavně Rachael Tylor v tandemu se Scullyovou! Night Shift asi taky neminu... [b]PetrM:[/b] Že by na NBC po Heroes něco těžce válcovalo konkurenci, se snad ani říci [link="http://www.tvzone.cz/clanek/21717-popularni-tv-stanice-4-dil-nbc/"]nedá[/link]. Možná ten Chuck, nebo trochu My Name Is Earl a v těsném závěsu dejme tomu Community. Léta 2004 - 2006 obecně byla pro TV seriály požehnáním... Kde sou dneska LOST, Desperate Housewifes, Prison Break, Heroes, House M.D.?
0 0
reagovat
Trailer na Blacklist vypadá výborně a asi tomu dám pár prvních dílů šanci. Problém NBC je v tom, že po několika neúspěšných sezónách v řadě dávají do vysílání doslova všechno co jim přijde pod ruku v naději, že alespoň něco přežije. Loni to moc nefungovalo (obnovený Revolution na jaře tvrdě klesal a i Chicago Fire by už byl na jiné stanici s takovými ratingy zrušen).

Otázka pro pamětníky: Měla NBC od doby první sezóny Heroes nějaký opravdový hit, který válcoval konkurenci? Nějak mě teď nic nenapadá a Heroes začali už v roce 2006, takže je to vlasně dost dávno co NBC nemá čich na hity. A i ty Heroes stejně taky domrvili :(
10386
Trailer na Blacklist vypadá výborně a asi tomu dám pár prvních dílů šanci. Problém NBC je v tom, že po několika neúspěšných sezónách v řadě dávají do vysílání doslova všechno co jim přijde pod ruku v naději, že alespoň něco přežije. Loni to moc nefungovalo (obnovený Revolution na jaře tvrdě klesal a i Chicago Fire by už byl na jiné stanici s takovými ratingy zrušen). Otázka pro pamětníky: Měla NBC od doby první sezóny Heroes nějaký opravdový hit, který válcoval konkurenci? Nějak mě teď nic nenapadá a Heroes začali už v roce 2006, takže je to vlasně dost dávno co NBC nemá čich na hity. A i ty Heroes stejně taky domrvili *:(*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se