Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Teaser: První pohled na nového Zaklínače


ikona
Sam.Vimes
geraltliam hemsworthnetflixthe witcherzaklínač
Liam Hemsworth přebírá roli po Henry Cavillovi a představuje se v prvních záběrech.  

Zaklínač to se svými tvůrci a jejich svébytným přístupem ke zdrojovému materiálu neměl jednoduché. V první řadě to i přes nějaké zádrhele ještě vyšlo, pak už to s fantasy seriálem šlo rychle z kopce. Po třech řadách to pak zabalil i představitel hlavní role Henry Cavill, sám velký fanoušek knižní i herní série (jenže bohužel asi jediný na place). Jako jeho náhradu tvůrci obsadili Liama Hemswortha (Hunger Games) a rozhodli se s ním doklepat ještě zbývající čtvrtou a pátou řadu do konce. Zbylí diváci byli samozřejmě zvědaví, jak bude Liam v kostýmu a paruce vypadat, a před pár dny se dostaly ven první neoficiální fotky z natáčení, kde se zřejmě přetáčely některé záběry ze souboje s Vilgefortzem z třetí řady. Teď dorazil první oficiální teaser s novým Geraltem.

 

Teaser má skutečně za úkol pouze ukázat Liama. Postava s dlouhými bílými vlasy a vlčím medailonem vede koně tmavým lesem a nakonec se otáčí do kamery, aby nabídla krátký pohled na Geraltovu novou tvář. A... mohlo to být horší. Není to ono, samozřejmě, ale dá se. Ukázku zakončuje logo seriálu a kousek hlavního hudebního motivu v nové aranži, která je vcelku příznačně výrazně horší než vynikající původní verze z první řady. 

Zaklínač dostal nedávnou potvrzenou pátou řadu, kterou by se měl uzavřít. Natáčí se zároveň s tou čtvrtou. Ve čtvrté řadě se kromě Hemswortha k obsazení připojují ještě Laurence Fisburne jako Regis, Sharlto Copley jako Leo Bonhart, James Purefoy jako Skellen a Danny Woodburn jako trpaslík Zoltan Chivay. Nové díly hraného seriálu nemají stanovenou premiéru, ale vzhledem k začátku natáčení v dubnu se dá odhadovat první polovina roku 2025. Letos nás čeká ještě animovaný film Zaklínač: Sirény z hlubin. Dva připravované spin-offy - Rats a druhý nepojmenovaný - Netflix mezitím zrušil.

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace