Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálový rok 2023 v kostce – 2. část


ikona
Redakce
ahsokablue eye samuraidaisy jonesmodrooký samurajseriálythe last of ustop
Pestrý výčet z toho nejlepšího a nejhoršího, co seriálům přinesl rok 2023.  

Bilancování seriálového roku zakončujeme poslední sadou žebříčků, tentokrát oceníme vypiplané audio i video nebo třeba propracovanou choreografii akčních scén. Kromě těch povedených si připomeneme i jednu opravdu bizarní bitku a nakonec se ohlédneme ještě za několika velkými událostmi seriálového světa. 

Nejlepší seriály roku 2023

Nejlepší herci a herečky roku 2023

Seriálový rok 2023 v kostce – 1. část

 

 

NEJVĚTŠÍ BIZARNOST 

Před rokem se nám ty největší bizarnosti málem nevlezly do článku, tentokrát jsme skoro neměli z čeho vybírat. Nebyly totiž Prsteny moci. Dokonce jsme zvažovali, jestli kategorii nevynechat, o připomínku neohrožené marmeládové Elišky jsme vás však nemohli ochudit.

Bitka Elišky s Ničemou (Eliška a Damián)

Ono se mi to fakt nezdálo. V blažené nevědomosti jsem se domníval, že ona osudná konfrontace z Elišky a Damiána byla jen bujarým výplodem mé fantazie, která pod tíhou náročného období hledala různé cesty úniku z reality. A ne. On to fakt někdo natočil a poslal to do televizního éteru. A už to nikdy, nikdy, nikdy nikdo nesmaže. Amatérismus, stupidita, trapnost a ostuda jsou slova, která se mi derou z úst. Ať už jde o herecké projevy, scénář, vyumělkovanost celé situace nebo bezbřehou naivitu, se kterou někdo doufal, že toto se opravdu někomu může líbit.

Ve své době šlo o komedii, dnes je celá scéna s odstupem opravdu spíše tragická až urážející. Celé to tu ale jen začínalo, rádoby rodinná zábava se totiž potkala s absolutním nezájmem i té nejméně náročné skupiny diváků, což jim budiž k dobru. Dno existuje, skrze tuto scénu ale tvůrci díla držkou vydrhli jámu ještě hlubší. Nic, zvládnu to. Vypsal jsem se tady a teď jdu dělat cokoliv kulturně víc obohacujícího, třeba si přečíst zadní stranu šamponu nebo tak. (Jokolo)

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace